11 internetberømte skønhedsfund, du kan tilføje til din Amazon-vogn lige nu

Vi har selv valgt disse produkter, fordi vi kan lide dem, og vi tror, ​​du måske kunne lide dem til disse priser. E! har partnerskaber, så vi kan tjene en kommission, hvis du køber noget via vores links. Varer sælges af forhandleren, ikke E!. Priserne er aktuelle på udgivelsestidspunktet.

Hvis du er som mig, fører alle veje til handle ind. Du tror måske, at du uskyldigt ser en video tik tak, Instagrameller Youtubemen før du ved af det, har du en Amazon-vogn fuld af internetberømte kosmetiske produkter Som vil være lige uden for døren i morgen. Jeg ved godt, at jeg ikke er den eneste, der handler pga TikTok tvang mig til at købe. Når millioner af mennesker deler deres resultater og skønhedstips online, tager jeg skærmbilleder og klikker på “tilføj til indkøbskurv”.

Det er rart at være en del af et fællesskab med andre mennesker, der elsker at prøve nye skønhedsprodukter lige så meget som jeg gør. På trods af dette dukker der så mange virale skønhedsprodukter op. alle tid, og det kan være svært at følge med. Heldigvis, Amazon har en destinationsside med så mange velkendte skønhedsfund på internettet På ét sted. Det bliver ikke nemmere, vel?

Her er nogle af mine favoritter fødevarer, der er gået viralt på TikTok, Instagram og YouTube.

Leave a Comment