Alex Corretja vejer ind, at Rafael Nadal hylder Roger Federer i Wimbledon

Advertisement

Alex Corretja siger, at det var godt at se Rafael Nadal tale højt om Roger Federer, da spanieren mener, at Nadal og Federer pressede hinanden til at forbedre deres spil og blive endnu bedre. Efter en af ​​hans sejre i Wimbledon blev Nadal spurgt om, at Federer ikke ville spille i All England Club i år.

Nadal sagde, at han fortrød, at Federer ikke kunne konkurrere i Wimbledon og benyttede lejligheden til at kalde schweizeren sin “største rival”. “Hvem savner ikke Roger? Vi vil alle gerne have ham til at spille igen, siger Corretja til Eurosport.

“Det er rart at sige dette fra Rafa, fordi han er hans store rival, og han har skabt mange problemer for ham gennem årene. Begge forbedrede deres spil takket være hinanden. Du så sidste år, da Roger blandede sig med en baghånd. på grund af en højre hånd af Rafa.

Hvis han aldrig havde spillet mod Rafa, ville han måske ikke have prøvet. Det var fantastisk for dem begge.”

Federer var til Wimbledon i søndags.

Søndag trådte Federer ind på banen i All England Club, da han var en af ​​de spillere, der deltog i turneringens 100-års fejring.

En følelsesladet Federer indrømmede, at det var svært for ham at komme til Wimbledon i en anden rolle og udtrykte sit håb om at vende tilbage til turneringen som spiller i 2023. “Jeg har været så heldig at spille mange kampe her,” sagde han. .

»Jeg er flov over at være her i en anden rolle. Denne prøvelse bragte mig mine største sejre og mine største nederlag. Jeg håber, jeg kan komme tilbage igen. Jeg savner at være her. så længe at vende tilbage; dette år har været hårdt for mig. Jeg vidste ikke, om jeg skulle gå, men jeg er glad for at stå her i dag,” sagde Federer.

Add Comment