Alexander Zverev rev “adskillige laterale ledbånd” i sit højre ben under semifinalerne i French Open.

Alexander Zverev afslørede, at han rev “flere laterale ledbånd” i sit højre ben på grund af en skade, der afsluttede hans løb ved French Open i fredags.

Zverev, 25, blev skadet i andet sæt imod Rafael Nadal i semifinalen i Roland Garros, da han gik for at redde et game point. Da han rakte ud efter en højre hånd, bøjede hans ankel sig under ham, og han blev efterladt i smerte på leret.

Verdens tredje ketcher forlod banen i kørestol, og vendte efter pausen tilbage på krykker for at trække sig fra kampen – på det tidspunkt var stillingen 7-6, 6-6 til Nadals favør.

Zverev gennemgik scanninger og tests i Paris, hvilket han annoncerede på sin Instagram-side. Han sagde: “Hej gutter! Jeg vender hjem nu. Ifølge den første fysiske undersøgelse ser det ud til, at jeg har revet flere sidebånd over i mit højre ben. Jeg flyver til Tyskland på mandag for yderligere undersøgelse og behandling. at bestemme den bedste og hurtigste måde for mig at blive rask på.

“Jeg vil gerne takke alle rundt om i verden for de venlige beskeder, jeg har modtaget siden i går. Din støtte betyder meget for mig lige nu! Jeg vil forsøge at holde dig orienteret om den videre udvikling.”

Med kun tre uger tilbage til Wimbledon betyder alvorligheden af ​​skaden, at Zverev sandsynligvis vil gå glip af mesterskabet på trods af at han er inkluderet på fredag ​​aftens tilmeldingsliste.

I fredags sendte Nadal Zverev sine bedste ønsker og sagde: “Det eneste, jeg kan sige, er, at jeg håber, han ikke er så slem. Jeg håber det er okay når du vrider din ankel og forhåbentlig [nothing is broken]. Alle håber på dette, og jeg var sammen med Sasha, [it] ser ud til at de skal blive ved med at tjekke.

“Jeg synes, han startede kampen med en fantastisk kamp. Jeg ved hvordan [this] betyder for ham at kæmpe for at vinde sin første Grand Slam.

”Vi er kolleger, vi har trænet sammen mange gange. Og at se sådan en kollega på turné, selvom det er en drøm for mig at være i finalen i Roland Garros, så er det selvfølgelig ikke sådan, vi ønsker, at det skal være. Det er ærgerligt, hvis du er et menneske, du skal være meget ked af en kollega«.

Leave a Comment