Amelie Mauresmo reagerer efter Iga Swiatek kaldte hendes kommentarer ‘skuffende’

French Open-turneringsdirektør Amelie Mauresmo sagde, at hendes kommentarer onsdag var taget ud af kontekst, og at hun bestemt ikke havde til hensigt at skade WTA-spillere. Onsdag spurgte journalister, hvorfor kvindernes kamp var planlagt til en natsession i de første 10 dage af turneringen.

Som svar antydede Mauresmo tilsyneladende, at mænds kampe var mere attraktive. “Vi er i den æra nu – og som kvindelig, tidligere kvindelandsholdsspiller, føler jeg mig ikke dårlig eller uretfærdig til at sige dette – du er generelt mere tiltalende og appellerende til mænds kampe,” sagde Mauresmo.

Da senior Iga Swiatek blev spurgt om Mauresmos kommentarer, sagde hun, at hun var skuffet og overrasket.

Mauresmo forsvarer: Mine kommentarer blev taget ud af kontekst

I onsdags besejrede Swiatek Jessica Pegula i kvartfinalen i French Open.

Efter kampen sagde både Swiatek og Pegula, at de var utilpas med at høre den tidligere spillers kommentarer om kvindespillet. “For det første blev alle de kommentarer, jeg kom med, taget ud af det store billede, ud af kontekst.

Og jeg vil gerne undskylde over for spillerne, der var virkelig kede af det, jeg sagde,” forklarede Mauresmo med henvisning til James Grey. karriere, gennem alt, hvad jeg har gjort, ved, at jeg er en stor forkæmper for lige rettigheder og kvindetennis, kvinder generelt.

Derudover forklarede Mauresmo, at mænds Grand Slam-kampe (op til tre sæt) normalt varer længere end kvinders kampe (op til tre sæt).

“Med hensyn til planlægning, især for natkampe, sagde jeg, at da vi kun har én kamp, ​​billetholdere, føler jeg, at det er virkelig sværere at planlægge en kvindekamp, ​​fordi vi er nødt til at tage højde for varigheden, føler jeg,” tilføjede Mauresmo. .

Add Comment