Andrea Jaeger siger, at hun blev seksuelt chikaneret af WTA-medarbejder

Det sagde den tidligere tennisspiller Andrea Yeager, en dobbelt Grand Slam-finalist i single. interview med The Independent at hun i løbet af sin karriere blev seksuelt chikaneret “mindst 30 gange” i kvindernes omklædningsrum af en ansat i Kvindernes Tennis Forbund.

Jaeger, nu 57, sagde også, at hun ubevidst fik serveret alkohol, da hun var 16 under en fest efter turneringen af ​​en anden WTA-medarbejder, som derefter kørte hende hjem og forsøgte at kysse hende.

“[At tournaments] Jeg skiftede til bærbare toiletter eller til et toiletkabine, fordi jeg ikke ønskede at beskæftige mig med folks kommentarer, interesser eller handlinger,” sagde Jaeger.

“Jeg havde mindst 30 hændelser med en bestemt ikke-spillende medarbejder, fysiske forsøg alle i omklædningsrummet meget, meget tidligt i min karriere. Denne særlige ikke-gaming-medarbejder havde et alvorligt problem med at holde sine hænder for sig selv.

“Jeg undgik at være alene i træningshallerne, fordi de også henvendte sig til mig der.”

Den tidligere professionelle tennisspiller Andrea Jaeger poserer til fotografier under en pressekonference for Athletes for Hope i Manhattan Center Studios den 25. april 2007 i New York City.  (Foto: Scott Wintrow/Getty Images)

Jaeger siger, at hun fik serveret tre alkoholiske drinks ved en anden lejlighed efter WTA-mesterskabet i 1982, og tilføjede, at da hun klagede til WTA, gjorde de ingenting.

“Jeg sagde, at det her skulle stoppe. Jeg er nødt til at bekymre mig om det hver uge (udtalende),« sagde Jaeger. “De sagde, at hvis du sagde et ord mere om det, så sørger vi for, at din søster mister sit stipendium til Stanford. Hver gang jeg prøvede at stå op for mig selv, blev jeg truet med at såre en anden.”

Leave a Comment