Andy Murray kører forbi Sam Querrey Infosys Hall of Fame Open Newport

Advertisement

NEWPORT – Der er kampe Andy Murray vil gerne spille igen.

Hans fem tab i Australian Open-finalen kommer til at tænke på. Tabte til Novak Djokovic i 2016 French Open-finalen, hvor Murray erobrede det første sæt. Måske er et par andre spredt ud over det, der har været en mindeværdig karriere.

Mere:Tennisspilleren Brandon Holt håber at følge i sin berømte mors fodspor

Men givet valget ville Murray have været enig i, hvad der skete mellem hans sidste besøg i Campbell Open Hall of Fame i 2006 og tirsdag eftermiddag. infosys åbningskamp. På et tidspunkt i den nærmeste fremtid bliver den 35-årige begravet her og har endnu ikke spillet kvalitetstennis. Et dominerende 6-2, 6-0 udspil forbi Sam Querrey tyder på, at Murray er mere end i stand til at genopstå som en faktor på ATP Touren.

Andy Murray slår tilbage på Sam Querrey under deres ottendedelskamp ved Infosys Hall of Fame Open på tirsdag.  Murray vandt i lige sæt.

Mere:Tennis Hall of Fame ærer sine pionerer

“Med hensyn til min karriere vidste jeg i den alder ikke, om jeg ville vinde Grand Slams,” sagde Murray. »Jeg vidste ikke, om jeg kunne tage førstepladsen på verdensranglisten.

”Jeg har altid troet på mig selv og arbejdet meget hårdt. Jeg ville altid give mig selv den bedste chance for at nå disse mål. Men som 19-årig, da jeg kom hertil, var jeg nok 40. eller 50. på verdensranglisten på det tidspunkt.”

Add Comment