At undgå internettet i årevis som Selena Gomez er mit nye mål i livet

Jeg troede ikke, at nogen berømthed kunne modstå sirenesangen om ondsindede internetkommentarer, men jeg blev bevist, at jeg tog fejl for nylig, da sangerinden, skuespillerinden og fortaleren for mental sundhed Selena Gomez indrømmede, at hun forpligtede sig til at blive online. i et forsøg på at holde hende i ro. “Jeg har ikke været online i fire et halvt år,” sagde Gomez. sagde godmorgen amerika mandag og tilføjede: “Det ændrede mit liv fuldstændig. Jeg er gladere. Jeg er mere nærværende. Jeg kommunikerer mere med mennesker. Det får mig til at føle mig normal.” Ifølge hendes seneste Mode dækhistorie, får hun for det meste sine nyheder fra “en ældre kvinde, som jeg er meget tæt på”, og hvis identitet hun foretrækker at holde hemmelig. Jeg elsker det virkelig for hende og også… er jeg virkelig jaloux?

Det er ikke superrealistisk for mig at idealisere tilstanden Hard Offline – jeg er trods alt en webskribent med et job, jeg elsker og en passion for at skabe underholdende memes – men jeg ville lyve, hvis jeg sagde, at jeg ikke gjorde det. det nogle gange. fantasere om at lukke min Spectrum-internetkonto, smadre min bærbare computer for sidste gang, flytte til en afsidesliggende og svært tilgængelig gedefarm midt i Californiens Angeles National Forest og tilpasse sig et liv med te-og poesilæsning. .

Hvis det lyder som om, jeg er flibeagtig om de mentale sundhedsmæssige fordele ved mindre online-liv, så lad mig forsikre dig: Jeg tror virkelig på hjernens genstartende evne til at tage pauser på sociale medier i det mindste lejlighedsvis. Min mest værdifulde gruppechat har en kæreste, der for nylig har slettet Twitter fra sin telefon og en anden, der ikke længere bruger Instagrams historiefunktion, og disse små ændringer i deres internetforbrug har tilsyneladende allerede gjort dem både gladere og roligere.

Desværre er jeg forvirret nok af Twitter til at modstå sådanne foranstaltninger, men jeg bifalder stadig Gomez for hendes målte undgåelse af et træk ved det moderne liv, der kan tilføje lige så meget stress, som det kan reducere. (Jeg må dog undre mig: Står hun ikke engang op kl. 4 for nogle gange at google “underlige mavesmerter, det er blindtarmsbetændelse, jeg er ved at dø, skal jeg tage på hospitalet”? Hvis ja, så er hun virkelig min helt og jeg vil bruge mit liv på at lære fra hende.)

Add Comment