At være enlig mor motiverer mig til at dyrke motion

Mindy Kaling: At være enlig mor til to motiverer mig til at træne

Mindy Kaling. Foto Billedtryk/Shutterstock

Ændrer hendes synspunkt. Om Mindy Kalingopdrage en datter Catherine4 og søn Spencer21 måneder gammel, ændrede fuldstændig sin holdning til træning og sunde vaner.

“Motion betyder, at jeg kan undgå ting som diabetes, forhøjet blodtryk og andre ting, jeg er i høj risiko for.” Mindy projekt alun, 42, fortalte birdie i et interview offentliggjort tirsdag den 7. juni. “Nu hvor jeg har børn, handler det ikke kun om at se godt ud, fordi jeg er skuespillerinde. Jeg skal leve længe pga Jeg er enlig mor“.

Kalings egen mor, Dr. Swati Chokalingam, døde i januar 2012. Lægen kæmpede mod kræft i bugspytkirtlen. En indfødt i Massachusetts hyldede sin mor hendes datters navn Katherine Swati.

Aldrig jeg aldrig Skaberen forklarede, at hendes syn på træning har ændret sig fuldstændig, siden hun blev sundere, og hun forstår, at ikke alle i fitnesscentret forsøger at ligne en model.

“Nu tænker jeg,” OK, der er forskellige niveauer af fitness. Det er ikke noget dybt, men jeg havde brug for at lære det,” indrømmede hun. “Helt ærligt, plejede jeg at være flov over at sige: ‘Ja, jeg træner fire eller fem gange om ugen’, fordi jeg ikke så ud, som nogle mennesker troede, jeg skulle.”

I årenes løb Hvorfor ikke mig? Forfatteren har været åben om sin rejse til at acceptere sin krop, men at trodse Hollywood-normer er ikke let. I august 2021 huskede den Emmy-nominerede stjerne, hvordan hendes medstjerne Kontor foreslog, at deres karakter Kelly Kapoor fra Kalinga kunne tabe 15 pund.

“Det er min største usikkerhed, og nogen kaldte det bare,” forklarede skuespillerinden, der skrev og medvirkede i NBC-serien. godmorgen amerika på det tidspunkt.

Forfatteren og skuespillerinden sagde, at hændelsen fik hende til at tænke over, hvordan andre mennesker så hendes krop, og hvordan det påvirkede hendes plads i branchen. “På fjernsynet, hvis du var meget tynd, kunne du være ansvarlig. Ellers skulle du veje omkring 250 pund, og du skulle være en slapstick-tegneserie,” sagde hun og reflekterede over sin tidlige karriere. “Men det, der har været sindssygt, det, der er blevet overset, er bare en gruppe mennesker, der repræsenterer størstedelen af ​​amerikanske kvinder over 24. Hvad hvis du f.eks. [size] 12, og du vil bare leve dit liv og se sød ud og date?”

Med så mange domme følte Kaling sig akavet under træningen. Nu føler hun dog fordelen ved at fortælle birdie denne øvelse får hende til at føle sig “centreret og fokuseret”.

”Jeg ligner ikke en personlig træner. Men jeg træner fire eller fem gange om ugen, og det er som en erstatning for min terapi.” Kvindelige studerendes seksualliv forklarede skaberen. “Jeg synes, det er fuldkommen glædeligt.”

Kaling tilføjede: “Sagen er, at jeg har det meget bedre mentalt, hvis jeg har et bedre kardiovaskulært system. Det, tror jeg, har bidraget meget til det, at jeg fik børn.”

Lyt til Us Weeklys “Hot Hollywood”, mens Us Editors bringer dig de hotteste underholdningsnyheder hver uge!
Lyt på Google Play Musik

Leave a Comment