Benoît Paire annoncerer en pause fra tennis på ubestemt tid på grund af skuffende 2022-sæson

Den franske tennisspiller Benoît Paire har annonceret en pause fra tennis på ubestemt tid efter sit seneste nederlag. Peer startede sin græssæson i Stuttgart i mandags, og hans første græsturnering sluttede hurtigt. I første runde af Stuttgart mødte Paire Lorenzo Sonego, da italieneren vandt 7-5, 6-2.

Peer, som går igennem en hård sæson i 2022, led sit tredje tab i træk i denne uge. Paire har et af de dårligste resultater på ATP Touren i år, da han har tre sejre og 16 tab i 2022. “Tennis på ubestemt tid,” skrev Pair på sin Instagram-historie.

Pare indrømmede, at han havde psykiske problemer

I 2022 havde Peer nogle fantastiske kollaps.

Mandag førte Paire 5-3 i første sæt mod Sonego, før han led et forbløffende kollaps og vandt kun to kampe i resten af ​​kampen. At lukke sæt og kampe har været et problem for Peer i år.

“Nej, jeg har ikke ord for det her. Jeg kan bare se, hvad der skal ske, for at jeg kan vinde et sæt point. Jeg har brug for, at modstanderen laver en fejl, ellers kan jeg ikke vinde. og skulle næsten vinde dem, men til sidst tabte han,« sagde Per.

Da Peer blev spurgt om muligheden for at arbejde med en psykolog, gjorde han det klart, at han ikke var interesseret i at søge professionel hjælp. “Jeg ved ikke. Jeg ved ikke hvad jeg skal gøre. Jeg prøvede at finde en træner.

Jeg havde en til Indian Wells og Miami. Det var Edwards træner. Men hvad sker der, tænker jeg, sagde Peer. Jeg gider ikke gå til psykolog. Jeg er ikke interesseret. Det kommer tilbage.” Peer sagde for nylig, at han var utilfreds med, at Wimbledon havde mistet ranglistepoint. Det er stadig at se, om Pair spiller igen denne græssæson.

Leave a Comment