Bernard Tomic på klipperne

Nick Kyrgios sagde, at han var skuffet over at se Bernard Tomics kommentarer om ham, da han følte, at han var på Tomics side, da hele verden var imod ham. På Instagram sagde Tomic, at han er Kyrgios’ idol og udtalte, at han er den bedste spiller af de to.

Tomic er ikke i top 400, og Kyrgios er Grand Slam-mester i år. ”Han er ikke længere relevant, han er ikke længere god, og han har tydeligvis pengeproblemer. For en, der virkelig prøvede at holde op for ham før og virkelig prøvede at hjælpe ham, hjalp min familie ham før.

Jeg betalte for hans fly fra Shanghai, fordi han ingen penge havde,” sagde Kyrgios i et interview med The Daily Telegraph.

Kyrgios: Tomic er gået i stykker, turneringer betaler mig stadig 50.000 euro pr. spil

Tomic udfordrede Kyrgios til en kamp med en million dollars.

Som svar sagde Kyrgios, at han ikke havde noget imod at møde ham, men kun på ATP Touren. Derudover foreslog Kyrgios, at Tomić faktisk ikke har millionen, da han mener, at Tomić er “brudt”. »Jeg synes, det er ekstremt respektløst af ham at komme ud og angribe mig.

Jeg er en af ​​dem, der faktisk forsøgte at støtte ham. For det første ved jeg ikke, hvem der vil satse en million dollars for ham, fordi han er gået i stykker. For det andet har jeg større fisk.

Jeg prøver at forberede mig til Wimbledon og US Open. Men en dag, hvis det sker, vil jeg have 95 procent afskæring, fordi ingen andre passer på det,« tilføjede Kyrgios. “Han har mange problemer lige nu, og jeg sympatiserer med ham.

Han er en mand, der har haft en ekstremt grusom opvækst, og det kan man ikke benægte. Men jeg føler, at han nu lever i fortiden, det er på tide at tage ansvar for sit liv, at vise noget ansvar. Jeg tjener millioner af dollars lige nu, turneringer betaler mig stadig €50.000 (AU$74.000) bare for at dukke op.

Jeg behøver ikke gå ind i ringen, jeg er ikke desperat. Jeg er en professionel tennisspiller, som stadig dyrker sport på højeste niveau. Bernard er væk.

Leave a Comment