Bethenny Frankel forklarer, hvorfor hun ikke længere slanker eller dyrker motion

Bethenny Frankel Taler om at føre en sund livsstil.

51 årig ex The Real Housewives i New York stjernen tog for nylig til sociale medier for at besvare en fans spørgsmål om, hvordan hun “forbliver så tynd” ved at afsløre, at hun ikke længere er på diæter eller motionerer.

Klik inde for at læse mere…

“Jeg bliver spurgt om det hele tiden. Jeg træner ikke. Jeg gør, hvad jeg kan, når jeg kan.” bethenny startede i en video, der blev lagt ud på tik tak.

“Jeg vil snowboard, hvis jeg kan, jeg vil surfe, hvis jeg kan,” fortsatte hun. “Jeg går en tur på stranden…men jeg vælger at sove først. Søvn er prioritet nummer et, og at være glad er prioritet nummer et.”

bethenny Hun fortsatte med at sige, at hun i øjeblikket ikke er på diæt, men sagde, at hun forsøgte at begrænse sit fødeindtag, da hun var yngre, men resultaterne var blandede.

“Jeg vejede nok 20 pund. hårdere i mine 30’ere, og jeg har altid været på diæt.” bethenny husket. »Så jeg spiser, hvad jeg vil, og overspiser aldrig. Jeg hverken træner eller løfter vægte. Jeg tror på balance. Jeg tror på søvn, jeg tror på livet, jeg tror på pommes frites, jeg tror på alkohol, og jeg tror på ikke at være skør.”

bethenny fortsatte med at give fans nogle råd: Jo mere skør du bliver, jo værre er det for dig. Og som du bliver ældre, indser du, at nul-f-ks-livsstilen fungerer bedre… Hvis du er på slankekure og bekymrer dig om det, kommer du til at være elendig som fanden, så vælg lykken.”

Hvis du gik glip af det bethenny opklarede en stor misforståelse vedr hvorfor gik hun RONI.

Leave a Comment