Bizar scene forbløffer tre analytikere, beslutningen er truffet – og Caddy tager et billede

Advertisement

Venstre mod højre: Will Zalatoris, Matt Fitzpatrick og caddierne JJ Yakovac og Billy Foster på det 16. hul i Renaissance Club torsdag.

twitter.com

Colt Knost spurgte, hvordan det var muligt.

Frank Nobilo troede ikke, han nogensinde havde set ham.

Kurt Byram var sikker på ikke.

Dengang var det sjældent at opnå Will Zalatoris såvel som Matt Fitzpatrick slog sig sammen under første runde torsdag Scottish Open. Når alt kommer til alt, blev de tre tidligere spillere, der blev vendt til analytikere ovenfor, blæst bagover af Golf Channel-udsendelsen, og det er du måske også. Og for at Zalatoris og Fitzpatrick kunne klare dette, skulle omstændighederne hænge sammen. ganske enkelt så den 16. i renæssanceklubben. Overveje:

– Fitzpatrick chippede sit fjerde slag kort fra green til 6 fod 4 inches til venstre for hullet.

Han markerede sin bold med en rød-hvidstribet pokerchip fra Harbour Town Golf Links.

“Zalatoris slog sit fjerde slag omkring 15 yards til højre for Fitzpatrick, ja, 6 fod og 4 tommer til venstre for hullet – og over markøren.

Chipslagene skulle være i samme afstand. Pokerchippen skal have den rigtige størrelse. Zalatoris’ bold skulle rulle med perfekt fart.

Zalatoris grinede endda, da han så dette.

“Dette er noget, man ikke ser hver dag,” sagde Knost i luften.

– Åh, det er fantastisk, ikke? sagde Nobilo.

Ret. Det var så sjovt, at JJ Yakovac, caddien til det tredje medlem af trioen, Collin Morikawa, knælede ned for at tage et billede med sin mobiltelefon. Selvfølgelig er målet her at få bolden i koppen, ikke på chippen, og du tænker måske: hvad nu?

Desværre blev udsendelsen sprunget over fra spillere, der ventede på reglerne, til Zalatoris lavede sit parputt, derefter Fitpatrick, og ingen af ​​spillerne talte med journalister efter det (selvom Zalatoris lagde et billede på sin Instagram-konto; mere om det lidt senere) . ). Men vi kan samle, hvad der sandsynligvis er sket.

Zalatoris hentede sandsynligvis bolden uden straffe, takket være regel 15.2a(3), som gør det muligt at tage lindring, når bolden er i eller på en bevægelig forhindring på green. Så hævede Fitzpatrick sandsynligvis sin karakter, takket være regel 15.3c, som specificerer, hvordan man fortsætter, hvis boldmarkøren forstyrrer spillet, og hvor den skal placeres derefter; i luften kunne man se, at Fitzpatrick flyttede sin chip lidt til højre for, hvor den var.

Til sidst placerede Zalatoris sandsynligvis sin bold på det beregnede sted, hvor den var (også underlagt regel 15.2a(3)), hvorefter Fitzpatrick sandsynligvis flyttede sin markør tilbage og satte.

Vild. Husk også, at de to golfspillere gik indbyrdes for omkring en måned siden under sidste runde af US Open.

Lad os gå tilbage til billedet. Efter runden lagde Zalatoris et billede op på sin Instagram-historie og skrev:

“Jamen det var mærkeligt @mattfitz94 @collin_morikawa.”

Vil Zalatoris bolde på Matt Fitzpatricks pokerchipbold på torsdag.

instagram.com

golf magasin

Abonner på bladet

abonnere

Nick Piastowski

Nick Piastowski

Golfredaktør

Nick Piastowski er seniorredaktør på Golf.com og Golf Magazine. I sin rolle er han ansvarlig for at redigere, skrive og udvikle golfhistorier. Og når han ikke skriver om måder at slå en golfbold længere og mere præcist på, spiller den indfødte Milwaukee sandsynligvis spillet, slår bolden til venstre, højre og kort og drikker kolde øl for at klare sin score. Du kan kontakte ham om et hvilket som helst af disse emner – hans historier, hans spil eller hans øl – på nick.piastowski@golf.com.

Add Comment