Carlos Alcaraz vurderer sit urtepotentiale

Advertisement

Carlos Alcaraz, 19, var ikke i stand til at løfte sin første Grand Slam-titel i Wimbledon, men siger, at han nu er overbevist om, at han kan blive en stor græsbanespiller i fremtiden. Alcaraz forlod Wimbledon i ottendedelsfinalen søndag efter at være blevet besejret 6-1 6-4 6-7 (8) 6-3 af Yannick Sinner.

Alcaraz spillede kun to opvisningskampe på græs foran Wimbledon, og da han ankom til mesterskabet, ønskede han ikke at presse sig selv for hårdt, da han sagde, at der var mange andre spillere med mere erfaring på græs.

“Jeg havde det rigtig godt her i Wimbledon, da jeg spillede på græs,” fortalte Alcaraz til journalister, rapporterer Tennishead. “Jeg har meget erfaring med at spille på græs. Nu tror jeg, at jeg kunne blive en fantastisk græsspiller.

“Næste år håber jeg at spille nogle turneringer før Wimbledon for at tilpasse mit spil og vænne mig til at spille her. Men jeg vil sige, at her på græsset bliver jeg en fantastisk spiller. Jeg håber at spille flere turneringer. Jeg håber at spille flere kampe på græs før Wimbledon næste år for at forberede mig godt til denne Grand Slam-turnering, denne smukke Grand Slam-turnering.

Selvom jeg ikke spillede nogen turnering i år, havde jeg det meget godt. Jeg følte, at jeg havde en chance for at gøre det godt her i Wimbledon.”

Alcaraz: Jeg har ikke råd til langsomme starter

I kvartfinalen i French Open startede Alexander Zverev med en føring i to sæt og sluttede derefter kampen med Alcaraz i fire sæt.

I Wimbledon tabte Alcaraz til Sinner med to sæt og endte med at tabe i fire sæt. “Det er klart en ulempe at starte to sæt for at elske i en Grand Slam,” sagde Alcaraz. “Det er svært at komme tilbage. Jeg forsøgte at blive bedre i tredje og fjerde, men åbenbart var Yannick bedre end mig.

Jeg tog ikke en risiko i den fjerde. Masser af brudpunkter. At starte som jeg sagde på Roland Garros, starte sådan mod en af ​​de bedste spillere i verden her ved Grand Slam, er det svært at gå tilbage til dengang. Jeg prøver at forbedre dette til de næste Grand Slams for at starte kampene bedre.”

Add Comment