Carrie Webb vender tilbage til tour for den 17. ShopRite LPGA Classic | LPGA

Personlig favorit fuld af minder

Carrie Webb optrådte sidst på LPGA Touren i januar under Gainbridge LPGA i Boca Rio. Det er ingen hemmelighed, at LPGA Tour-veteranen spiller mindre og mindre, men hun kunne ikke gå glip af chancen for at spille en velkendt favorit, ShopRite LPGA Classic introduceret af Acer. Webb, som aldrig har misset en hovedbegivenhed i New Jersey, vandt turneringen tilbage i 2013 i “en af ​​de mest blæsende runder”, hun nogensinde har spillet, og er klar til at udfordre titlen igen.

“Jeg spillede det meget,” sagde hun. ”Jeg ved, hvordan man spiller på den her bane i vinden, så jeg håber, det vil blæse i de tre dage, vi spiller. Og jeg tror, ​​at hans længde ikke stiller mig til en ulempe, at piger nu slår ham 30 før mig, fordi der kun er et par huller, der vil træde i kraft. Jeg tror, ​​jeg kan være konkurrencedygtig på dette felt.”

Som medlem af LPGA og World Golf Hall of Fame er han ikke kun en erfaren golfspiller, men også en velkendt mentor for flere australske golfspillere. Det tilbyder endda unge golfspillere et årligt stipendium som en del af Carrie Webb Australia-serien af ​​spil, inklusive 2022 US Women’s Open præsenteret af ProMedica-mesteren Minji Lee, som modtog et stipendium i 2013 og 2014. Webb sagde, at hun var fyldt med stolthed, da Lee vandt trofæet på Pine Needles i sidste uge, samme sted som Webb vandt sit første US Women’s Open i 2000.

“Det var bare fantastisk at se, og det var specielt for mig at se hende gå sidst med et så stort forspring, vel vidende at hun ville vinde, fordi det var det, jeg oplevede for 21 år siden,” sagde Webb. “Det var en oplevelse, som jeg gerne ville have (mine kolleger). Jeg ville ønske, at piger en dag ville stræbe efter at spille i disse turneringer og stræbe efter at vinde dem.”

Mens den syvdobbelte major-turneringsmester siger, at hun ikke vil vende tilbage til den store arena foreløbigt, er Webb sikker på, at hun stadig kan konkurrere og vinde sin 42. LPGA Tour. “Der har været så mange specielle øjeblikke og magiske øjeblikke i min karriere, at jeg tror, ​​at man altid føler, at der stadig er noget tilbage,” sagde hun.

Add Comment