Der blev begået fejl ved ture i kampen med LIV Golf

Advertisement

Rory McIlroy indrømmer, at store verdensturneringer lavede fejl i deres kamp med LIV Golf, men indrømmer, at alle parter kan blive nødt til at sætte sig ned for at finde ud af en “forvirrende” situation.

“Ja, det er uheldigt, det er rodet, jeg ville ønske, at det ikke var så rodet, og når jeg ser tilbage, tror jeg, at der nok blev savnet skridt, som ikke ville have gjort det så rodet,” sagde McIlroy til BBC Sport N.I. på JP McManus. Pro-Am.

“Men jeg sagde det helt i begyndelsen af ​​2020, jeg tror, ​​at det i det lange løb vil gøre spillet bedre, fordi jeg tror, ​​det vil tvinge turnéerne til at tilpasse sig og ændre sig og gøre produktet bedre og måske fokusere på at tiltrække fans. . side af tingene og fokusere på måske nogle af de ting, som de har forsømt gennem årene.

“Jeg tror, ​​at det i det lange løb vil fungere som alt andet, og jeg tror, ​​det vil gøre spillet og professionel golf bedre i det lange løb.

“Men lige nu sker det her sammenbrud, og med sammenbruddet kommer forandring og tvungen forandring, og jeg tror, ​​det har tvunget turene lidt til at justere og ændre sig, og det er noget, de bliver nødt til at prøve at gøre. ”

Med PGA TOUR, der suspenderer oprørerne på ubestemt tid, og DP World Tour er tvunget til at suspendere sit forbud mod spillere som Ian Poulter og andre, der spiller denne uges Scottish Open, mener McIlroy, at der skal være en dialog mellem alle parter.

“Det tror jeg,” sagde han. »Jeg tror, ​​det skal ske. Se, der er så meget snak om, hvor pengene kommer fra, om Saudi-Arabien og alt muligt andet, se, de sponsorerer så mange andre ting, og de handler om sport.

”Aramco er en stor sponsor for Formel 1, Aramcos kvindegolfserie, som faktisk har været meget gavnlig for damerne i forhold til store præmiepuljer og så videre, så jeg forstår folks tvivl om alting.

“Men på samme tid, hvis disse mennesker er seriøse med at investere milliarder af dollars i golf, tror jeg, det er en god ting i det lange løb.

»Men det skal gøres rigtigt, og jeg tror, ​​at hvis de investerede, ville de investere i eksisterende strukturer.

“Og jeg tror, ​​det er det, jeg har forsøgt at forsvare i de sidste par måneder, jeg tror i øjeblikket, at hvis folk vil bruge så mange penge på golf, er det fantastisk, jeg ville bare ønske, vi kunne bruge så mange penge inden for en ramme. der har eksisteret i golf i årtier i stedet for at være en stor disruptor.

”Men i sidste ende vil alt som sagt løse sig af sig selv, og alle bliver nødt til at ændre sig, ændre sig og forsøge at tilpasse sig og blive bedre, og forhåbentlig kommer vi til denne fase.

“Men lige nu er det lidt forvirrende, og hele fortællingen er ikke god, den deler spillet op i stedet for at alle kommer sammen, og jeg synes, at alle burde prøve at samles lidt mere.”

Med hensyn til negative kommentarer på sociale medier om afhoppere, herunder dødstrusler mod Graham McDowell, sagde han: “Jeg synes, at afhoppen er et stærkt ord. deres karrierer, og hvis jeg var dem, ville jeg seriøst overveje at gøre det samme.

“Det er svært for mig at forstå unge fyre, fordi de mister år af deres konkurrencekarriere på grund af penge. Vi træffer alle beslutninger til forskellige formål. Det er fint. Det er anderledes, end jeg ville gøre.”

“Er der vrede? Jeg spillede Ryder Cup-hold med disse fyre. Er der meningsforskel? Ja. Der er uenighed, og jeg ville have handlet anderledes.

“Jeg tror på dette stadium, at hvis du tager til en anden tour, så går du hen og spiller en anden tour. Jeg tror, ​​at det at have sin egen kage og spise er den vrede, som medlemmerne har.

“Fordi der kun er 48 spillere på denne tour, så det er ikke alle, der har mulighed for at gå og spille. Du efterlader alle dine jævnaldrende for at gå ud og tjene penge, og det er okay.

“Bare gå derhen, prøv ikke at komme tilbage og spille her igen. Dette er den vanskelige del, og det er der, forargelsen kommer fra. Hvad mig angår, tager jeg ikke stød på nogen. de beslutninger, de træffer.”

Add Comment