‘Det er blevet svært for mig at nyde sporten’ – Andreescu besluttede at tage en pause fra tennis

Bianca Andreescu er i Berlin, hvor hun vil starte sin græssæson, men inden arrangementet talte hun med Star om, hvad der fik hende til at opgive tennis i et stykke tid.

Hun sagde, at hun gik igennem så meget kaos, at det at lytte til sig selv og nyde sporten blev en kamp:

”Jeg gik igennem så meget kaos, at det blev svært at lytte til mig selv og nyde sporten. Jeg troede, at jeg håndterede det på den bedste måde, men til sidst fandt jeg ud af, at jeg skulle igennem dette øjeblik for virkelig at lære, hvordan man virkelig håndterer tingene, hvordan man virkelig håndterer modgang. Jeg følte, at hvis jeg fortsatte, ville jeg ikke rigtig kunne finde det.”

Hun nævnte pandemien, hendes bedstemor, der blev alvorligt syg af COVID og selv fik virussen blandt de ting, der tog en vejafgift på hendes mentale tilstand. I sin fritid rejste hun til Den Dominikanske Republik og Costa Rica, hvor hun deltog i et retreat. Der dyrkede hun yoga og meditation, inklusive qigong, en sind-krop-ånd praksis fra traditionel kinesisk medicin.

Hun tilføjede yderligere:


“Da jeg var væk fra sporten, indså jeg, at jeg virkelig elsker den. Og at arbejde med mig selv mere end nogensinde var meget vigtigt i denne proces, fordi jeg lærte at elske mig selv bedre. fra tid til anden på mine resultater og når jeg ikke havde det var det ikke godt.Men nu hvor jeg har dette fundament, har jeg tid til at finde ud af hvordan det bliver, det er sådan jeg vil styre mit liv. Det ændrede mig virkelig meget. Jeg nyder bare alting, nyder virkelig processen, alle timerne i fitnesscentret, og jeg er meget dedikeret.”

Add Comment