Dette er det største problem med LIV Golf.

Will Zalatoris er en af ​​dem, der forblev loyale over for PGA og afviste LIV Golf-invitationen. Zalatoris er ikke kun fokuseret på penge. Hans mål er at vinde store turneringer, som han drømte om som barn. “Hvis du i morgen gav mig alle pengene i verden, ville jeg stadig gøre det samme,” sagde Zalatoris, citeret af iol.

“Som jeg sagde, har jeg hele mit liv villet vinde en major, og jeg ville spille her.”

Will Zalatoris om det største spørgsmål

Zalatoris afslørede også, hvad han ser som det største problem med LIV Golf-formatet. “Jeg tror, ​​at det vigtigste, jeg gerne vil sige, er ikke engang med hensyn til antallet af spillede huller, men jeg vil sige, at enhver person på disse grunde kunne have vundet denne golfturnering i går (kvalificeret på mandag), og der de samme 48 fyre spiller igen og igen” sagde Zalatoris.

”Du ved, det er rent meritokrati, og jeg er sikker på, at du kan argumentere for, at der er meritokrati i at være en del af LIV, men det er deres beslutning, at du spiller der. “De tilbyder dig penge for at spille.

Det er tjent her, og jeg tror, ​​det er den største forskel, og jeg tror nu, hvor der ikke er nogen World Golf Ranking-point, så tror jeg, at det er grunden til, at mange af de bedste spillere ikke viser den store interesse, fordi vi vil være en del af majors, vil vi vinde store mesterskaber.”

Zalatoris er dog selvsikker og tror på, at PGA og andre vil ordne det. Det er mærkelige tider i golfens verden. “Dette er en vild tid for PGA Touren, og jeg tænker på golf generelt,” sagde han, “men de ændringer, som jeg tror vil ske, og alt, hvad der vil ske i fremtiden, vil kun gøre os stærkere.”

Add Comment