Dominerende Matteo Berrettini vinder dronningetitlen for anden gang i træk

italiensk Matteo Berrettini beholdt sin titel i Royal Club mesterskabet og tabte 7-5, 6-4 til den serbiske klub. Filip Krajinovic søndag, da verdens nr. 10 sikrede sig den perfekte affyringsrampe til Wimbledon.

Berrettini havde for meget ildkraft til den useedede Krajinovic, som nu har tabt alle fem finaler på Tour-niveau.

Italieneren, der også vandt titlen i Stuttgart i denne måned, har vundet 20 af sine seneste 21 kampe på græs, og hans enlige tab kom i sidste års Wimbledon-finale. Novak Djokovic.

Han blev tvunget til at arbejde hårdt af Krajinovic, der kom tilbage i første sæt, men tabte igen med 5-5.

Krajinovics dobbeltfejl kostede spillet 2-3 i andet sæt, da Berrettini sikrede sig en afgørende servicepause for at hævde sin syvende karrieretitel med et es.

Berrettini, der blev opereret i sin højre hånd i marts, blev den ottende spiller til at vinde titler i træk i turneringen, alle andre tidligere verdensmestre inklusive John McEnroe, Jimmy Connors, Boris Becker og Andy Murray.

Nu skal han til Wimbledon som en af ​​favoritterne.

“For mange følelser,” sagde Berrettini. “For at få dette trofæ to gange, drømte jeg bare om at spille i denne turnering. Det var en rigtig god uge for mig, jeg kom her med stor selvtillid. I dag var den bedste kamp, ​​jeg har spillet.

“Jeg har arbejdet så hårdt for det her. Jeg ved, at Wimbledon er anderledes, men jeg ved, at jeg kan gøre det, jeg gjorde det en gang. Jeg ser virkelig frem til det, men jeg ved, at hver kamp bliver hård.”

Et fremragende vinklet skud gav Berrettini pausen, som han havde truet med i den femte kamp i første sæt.

Men Krajinovic, der aldrig havde vundet en kamp på græs før i denne uge, svarede med en skarp volley i næste kamp for at komme tilbage på sporet.

Serberen landede dog en baghånd og droppede serven til 5-5, og Berrettini holdt fast i at tage den første bold.

I andet sæt viste Berrettini rækkevidden af ​​sit spil, idet han kombinerede styrke med panache for at tage føringen, og da han først brød serven for at elske det i den femte kamp, ​​var der ingen tilbageblik.

Leave a Comment