Dominic Thiem delte nyheden med sine fans

Dominic Thiem tog til Twitter for at dele nyheden med sine fans og afslørede, at han brugte den forgangne ​​weekend til at tilbringe noget tid på træningsbanen og ved Neusiedl-søen. Tim, der pådrog sig en håndledsskade ved Mallorca Open i juni 2021, vendte tilbage i slutningen af ​​marts.

Thiem, 2020 US Open-mesteren, havde ikke et let comeback, da han har været 0-7 siden sin tilbagevenden. “Hej gutter! Det var længe siden! Jeg tilbragte mine sidste dage på den ene side ved Neusiedl-søen og på den anden side på tennisbanen,” skrev Tim.

“Neusiedl-søen er et fantastisk sted at forynge, og jeg elsker dens fantastiske natur.”

Tim fokuserede på at tilføje mere kraft til sine slag.

“Min træning var hovedsageligt fokuseret på at lave en enorm mængde tennisslag hver dag. Disse dage var meget gode for mig, tilføjede energi og gjorde fremskridt i træningen!

Disse trin er virkelig vigtige for min proces!”

Ved French Open led Tim et knusende nederlag fra Hugo Dellien. Tim, en to gange French Open-finalist, der engang blev betragtet som den bedste clay court-spiller sammen med Rafael Nadal.

var synligt skuffet efter sin afgang fra Roland Garros. Efter tabet indrømmede Tim, at hans skud og spil generelt ikke var godt nok. “Mine slag mangler stadig kraft. Den første indsendelse giver ikke nok indtægt.

Nogle gange tager jeg dumme beslutninger ved stævner, som dropshots. Det vil tage tid, før tingene bliver gode igen,” forklarede Tim. »I træningen laver jeg ikke noget anderledes end før. Jeg begyndte at have det meget konsekvent for 6 eller 7 uger siden.

Jeg skal bare have tålmodighed. Der vil gå et par måneder mere, før jeg virkelig kan sige ok, jeg kan slå disse fyre igen.” Hvor Tim skal spille næste gang, er endnu uvist, da han i Paris antydede, at han måske ville vende tilbage til Challenger Touren.

Add Comment