En dag i livet for en personlig træner og fitnesscenterejer.

Bag det glamourøse liv for en fitnessprofessionel ligger … det modsatte af glamour.

En af mine yndlings linjer ligger i Så du vil gerne blive personlig træner Brochure “Vælg dit eget ur”.

Der er en vis sandhed i dette udsagn: Du kan selv vælge din arbejdstid, hvis disse timer er opdelt i tre skift, når dine ydelser er mest efterspurgte: inden arbejdsdagens start, midt på arbejdsdagen. en persons normale arbejdstid og efter en persons normale arbejdstid.

Se: Dengang trænede vi med Madonnas personlige træner. Indlægget fortsætter efter videoen.

Hvis du vil have den afslørede sandhed, er den her:

5:12: Vågn op.

5:10 = For tidligt.

5:15 = for sent.

Morgenøjeblikke er uvurderlige. De er som hundeår. Hvert minut, du sparer før daggry, svarer til 7 minutter af dagen. Eller noget.

05:30: Kører i mørke til min første klasse.

Kun én forlygte virker. Kør i stedet med dine tågelygter tændt. Overleve.

05:45: Begyndelsen af ​​dagens første undervisning.

Undervis 3 x reformere pilates klasser kl. 5.45, 6.45 og 7.45.

8:30: Vital næring.

Jeg snupper en kop kaffe før min næste aktivitet: DEN STØRSTE sorte med en dråbe mælk. Første slurk himmel, den sidste tår efter 5 timer er ikke så meget. Men… koffein. En time før min næste time (BODYPUMP) propper jeg koreografien. For at være ærlig, så lærte jeg det i går, men korttidshukommelsen får mig til at føle mig mere sikker. Forstå, jeg lærte ikke hovedsporet. Jeg har ikke lyst til at lære det nu, så bare snig mig ind på, hvad jeg underviste i sidste uge.

9:00: Kør til min næste lektion.

I dagslys. Forlygter (eller tågelygter) er ikke påkrævet. Overleve.

9:30: BODYPUMP træning.

Min skulder gik i stykker. Hver bevægelse, jeg foretager, når jeg trykker på stangen, forårsager smerte. De, der allerede har deltaget i BODYPUMP, ved, at der er … MANGE trykbevægelser. Jeg prøver at skjule smerten. Ser du, sagen med denne industri er, at hvis du ikke arbejder, bliver du ikke betalt. Så jeg græder indeni som en vinder.

Add Comment