Ensom golfspiller fra Normandiet håber at kunne inspirere andre til at slutte sig til hende

Anandra Cheney er den eneste golfspiller på Normandy High School. Men hun håber, at hendes passion vil inspirere andre studerende som hende til at følge hendes eksempel og tage kurset.

BEL-NOR, Missouri. Anandra Cheney, som snart er en ung golfspiller på gymnasiet i Normandiet, husker sin første introduktion til golf. Lad os bare sige, at det ikke var en perfekt pasform umiddelbart efter.

“Åh… jeg kan huske første gang, jeg tog en pind og svingede, og min bold fløj lige foran mig,” grinede Cheney.

Men hun tabte ikke hovedet og så noget hos andre golfspillere, der fik hende til at fortsætte.

“Den dedikation, som jeg har set fra alle andre… Jeg tænkte: ‘Nå, hvis de kan gøre det, kan jeg gøre det’. Og for eksempel prøvede jeg virkelig og forblev tro mod mit spil og så mit sving ændre sig, jeg kunne virkelig godt lide det, og jeg tænkte: “Jeg kan gøre det her,” sagde Cheney.

Og mens Cheney blev forelsket i spillet, tog det noget tid for hendes venner at forstå hendes nye passion.

“Første gang jeg fortalte mine venner, at jeg spillede golf, sagde de,” Virkelig? Dette er for gamle mennesker. Og jeg tænkte: “Wow…” Men efter jeg havde vist dem videoen af ​​mig spillede, sagde de: “For pokker, jeg kunne begynde at spille golf, det ser sjovt ud,” sagde Cheney.

De fleste high school golfspillere har et hold at støtte sig til på banen. Men Cheney er en unik situation.

Hun er i øjeblikket den eneste golfspiller på Normandy High School.

I sidste sæson spillede hun kampe både for Universitetsbyens hold og på egen hånd.

Cheneys passion og dedikation har dog fået Normandiet til at optrappe deres golfindsats, og skolen planlægger at stille et helt hold til næste sæson. Faktisk er skolen senere i juni vært for et sommergolfprogram i 6., 7. og 8. klasse undervist af PGA-professionelle.

Cheney ved, at den gennemsnitlige golfbane ikke er fyldt med folk som hende. Og som ung sort kvinde vil hun gerne vise andre, der virkelig ligner hende, at golf også kan være noget, de kan nyde.

”Jeg synes, det er meget interessant, først og fremmest, fordi der ikke er mange golfspillere som mig. Og jeg opfordrer virkelig folk til at begynde at spille golf. Det er ikke en dårlig sport, man har det rigtig sjovt, og når man først kommer ind i det, kan man lære en masse. Golf har lært mig meget ud over golf,” sagde Cheney.

Så hvordan kan flere unge sorte studerende ifølge Cheney blive involveret i golfspillet?

”Jeg tror virkelig, det er uddannelse. De fleste mennesker ved ikke noget om golf. De ser, at alle mennesker spiller golf, og de er ikke som os, så de siger: “Måske kan jeg ikke gøre det her, fordi de ikke er som os.” Og de begrænsninger, som folk sætter på sig selv… “Åh, hvis jeg ikke ser nogen gøre noget som mig, så gør jeg det ikke.” Men det er mere som at lave programmer for unge mennesker som mig. Ligesom jeg startede, kan folk begynde at spille golf ligesom mig,” sagde Cheney.

Med hensyn til, hvor hun håber, at spillet kan bringe hende hen, sagde Cheney, at hun bare nyder turen og er åben for alt.

“Jeg er bare på en rutsjebanetur lige nu. Men jeg håber at få meget ud af golf. Dette er en fantastisk mulighed. Det er den dør, jeg går ind i, og den åbner mange flere døre,” sagde Cheney.

https://www.youtube.com/watch?v=videoseries

Mere gymnasiedækning

Add Comment