Er det lovligt at bruge din vogn til strategisk at skygge din bold? Regler fyr

Hvad siger reglerne om den strategiske skygge?

Getty billeder

Golfreglerne er komplicerede! Heldigvis har vi en guru. Vores Regler Guy kender bogen fra ende til anden. Har du et spørgsmål? Han har alle svarene.

Smuk solskinsdag, match. Jeg kører op til min bold på fairway og skyggen af ​​min vogn er over min bold. Min modstander fortæller mig, at jeg skal flytte min vogn, at skyggen over bolden forbedrer min løgn. Er han sjov? Han er ikke. Jeg flytter vognen og spiller videre. Har han ret eller skør? — Daniel Kramer, Scottsdale, Arizona.

Så din modstander kastede en skygge på dig, ikke?

Lad os bare sige Daniel: han har halvt ret, i hvert fald i forhold til reglerne. At “skygge” bolden forbedrer ikke løgnen, som vedrører Regel 8.1.

Men spilleren kan ikke med vilje placere en genstand for at blokere for sollys; det overtræder regel 10.2b(5) [see interpretation 10.2b(5)1] og modtager en samlet straf på to slag i slagspil og tab af hul i matchspil. Medmindre du specifikt opretter en vogn til dette formål, overtrædes denne regel ikke.

I fremtiden skal du dog finde en parkeringsplads væk fra din bold – lidt mere motion har aldrig skadet nogen.

For at lære mere om nuancer fra vores guru, læs videre…


En golfspiller bærer en spand og en flaske vand på banen.

Regler fyr: Kan jeg sprøjte håndtaget med vand og tørre det, så det er klistret, inden jeg slår?

Ved:

GOLF redaktørerAt bo i det sydlige Californien har sine fordele, som at spille vintergolf, men det har også sine ulemper. Jeg fik et 40 fods ørnslag sent en aften, da solen var direkte bag stifterne på jordhøjde – da jeg stod ved min bold og kiggede på stiften, betød genskin, at jeg ikke kunne se stiften endsige læse greenen. Kunne jeg tvinge de andre fire spillere til at rejse sig for at blokere for solen, eller ville det være imod reglerne? Det er overflødigt at sige, at jeg sætter en treer for pålydende. — Tony Fina, Camarillo, Californien.

Selvom det ofte fejlagtigt tilskrives Mark Twain, var det Twains ven og samarbejdspartner Charles Dudley Warner, der sagde: “Alle klager over vejret, men ingen gør noget ved det.”

Måske er det fordi alle ved det Regel 10.2b(5), som forbyder spillere at bruge nogen som beskyttelse mod elementerne – sollys, vind, regn osv. – ellers pådrager de sig en samlet straf på to slag i slagspil eller tab af hul i matchspil. Eller måske ikke.

Anyway, du er i Californien… burde du ikke altid have fede solbriller klar?

Har du brug for hjælp til at finde greens på din hjemmebane? Afhent brugerdefineret grøn bog fra 8AM Golf Golf Logix affiliate.

Har du spørgsmål til reglerne? Spørg fyren om reglerne! Send dine spørgsmål, tvivl og kommentarer til [email protected] Vi lover, at han ikke vil smide en bog efter dig.

generelt profilbillede

Add Comment