Fans er forargede over, at internettet fester sig ved adskillelsen af ​​Moira de la Torre og Jason Hernandez.

Ironien er ikke tabt på internettet, at den berømte singer-songwriter Moira de la Torre, bedst kendt for sine triste akustiske sange om hjertesorg, nu er blevet genstand for en offentlig splittelse fra sin mand (og hyppige samarbejdspartner) Jason Marvin Hernandez efter Tre år. års ægteskab.

Parret tjente en legion af fans ikke kun for at lave sød musik sammen, men også for at demonstrere kristent-centrerede værdier i deres forhold, hvilket gjorde dem til et hit hos landets største kristne befolkning. Video til deres sang Dig og mig (You and Me), som også byder på klip fra deres meget omtalte bryllup, har over 29 millioner visninger på YouTube.

Sociale medier eksploderede, efter at Jason indrømmede, at han var utro under deres ægteskab.

“Dette er nok det sværeste, jeg nogensinde har haft at skrive. Men da I har været med os siden begyndelsen, er det kun rigtigt, at I hører det direkte fra mig,” skrev Jason på sin side.

“For tre år siden giftede jeg mig med min bedste veninde med den hensigt at tilbringe resten af ​​mit liv sammen med hende. Selvom min kærlighed til hende altid har været oprigtig, indrømmede jeg for et par måneder siden over for Moira, at jeg havde været hende utro under vores ægteskab. Jeg mener, at hun fortjente at kende sandheden og ikke fortsætte med at følge den “fredelige” men uærlige vej. Jeg tager det fulde ansvar og prøver at blive bedre. Fra bunden af ​​mit hjerte undskylder jeg til alle, jeg har fornærmet. Især min.

Da sladderwebsteder dukkede op med blinde rapporter om, hvad der præcist forårsagede bruddet (en af ​​dem antydede, at han blev gravid med en anden pige, mens den berygtede sociale mediepersonlighed Hsien Gaza hævdede, at Jason havde en affære med en mand), begyndte folk at kræve 10 minutversioner af Moiras hjerteskærende hits (for eksempel hendes multi-platin sang Malaya) Taylor Swift-agtigt, nogle fans er begyndt at bebrejde internettets tilsyneladende ufølsomhed over for dette.

En udtalte en “upopulær mening”, at offentligheden burde være mere følsom over for brud. ”At blive bedraget og afsløre sit liv for offentligheden er traumatisk. Moira har smerter, og vi burde ikke lave te eller lave sjov med nogle 10-minutters versioner af sange.”

“Kan folk holde op med at sige, ‘Gør dig klar, Moira er ved at få dig til at græde med hendes sange’? Som en tæve er en pige lige blevet snydt, hun afsluttede sit ægteskab, og du tænker på, at hendes sange sårer dig, når hun gør ondt??? Kan du være et anstændigt menneske og ønske hende held og lykke først???”

Startende som en kommerciel jingle-artist, blev Moira berømmelse som finalist på Filippinernes stemme i 2013, inden hun udgav sin banebrydende single, hvor hun coverede Moonstar88s sang. Torete til ABS-CBN film Jeg elsker dig til stjernerne og tilbage. Hendes første album Malayablev udgivet i 2018 og er blevet certificeret platin otte gange.

I 2021 blev Moira kåret som den mest populære filippinske kunstner på Spotify.

Fans ved, at Moira og Jason identificerer sig som troende kristne og angiveligt startede som bedste venner, før deres venskab blev romantisk i 2017. De giftede sig i en celebrity-prikket havebryllupsceremoni i Tagaytay i 2019.

Add Comment