Firefox Mobile Product Manager i dine foretrukne hjørner af internettet

Her hos Mozilla er vi de første til at indrømme, at internettet ikke er perfekt, men vi er også hurtige til at påpege, at internettet er ret forbandet magisk. Internettet åbner døre og muligheder, giver folk mulighed for at komme i kontakt med andre og giver alle mulighed for at finde deres plads – deres hjørner på internettet. Hver af os har en internethistorie, der er værd at dele. PÅ Mit internethjørnevi taler med folk om de onlinepladser, de ikke kan få nok af, hvad vi bør spare på Lomme at læse senere, og hvilke sider og fora der har formet dem.

Den første er Vesta Zare, produktchef hos Mobil Firefox her på Mozilla om de dele af nettet, den ikke kan stoppe med at tale om (og ja, det inkluderer Firefox).

Hvad er dit yndlingshjørne på internettet?

Jeg kan godt lide at studere podcasts, hvor jeg lærer noget nyt eller bliver inspireret. Jeg nyder også at gennemse Instagram-feedet af talentfulde fotografer og lokale kunstnere.

Hvad er et dybt internetdyk, som du ikke kan vente med at vende tilbage til?

Jeg kan ikke vente med at komme tilbage og afslutte dette meget lange, men fascinerende indlæg på History of Us-bloggen på www.waitbutwhy.com

Hvilken fane fortryder du altid at lukke?

Som de fleste mennesker holder jeg nogle gange fanerne åbne for at huske ting, jeg gerne vil vende tilbage til og læse, udforske, lytte til eller købe. Hvis jeg ved et uheld lukker en fane, jeg ikke er færdig med endnu, vil jeg fortryde det et øjeblik, indtil jeg husker, at Firefox gør det nemt at få adgang til og genåbner den nyligt lukkede fane.

Hvad kan du ikke stoppe med at tale om online lige nu?

Jeg elsker, hvordan internettet har gjort det så nemt og tilgængeligt for alle at lære om alt, komme i kontakt med mennesker rundt om i verden, have det sjovt eller finde et produkt. Der er dog for meget indhold, der konkurrerer om vores opmærksomhed og så meget støj at sortere igennem, at vi ofte bare bliver ved med at vende tilbage til de samme apps eller websteder, og prioriterer bekvemmelighed og fortrolighed frem for variation og variation af indhold, eller endda vores eget indhold. Fortrolighed. Men hvad nu, hvis det var lige så bekvemt og velkendt at udforske hele netværket, og ikke bare et lille stykke af det? Dette er, hvad Firefox Mobile satte sig for at skabe, og jeg er virkelig begejstret for nogle af de første skridt, vi har taget for at rydde op i rod og fremhæve indhold, som folk interesserer sig for. Jeg ser frem til feedback fra vores brugere, som vil hjælpe os med at holde os på sporet for at skabe en personlig og glædelig, men privat oplevelse på tværs af nettet.

Hvad var det første onlinefællesskab, du oprettede forbindelse til?

Jeg plejede at skrive blogindlæg om film og fotografi, og jeg kan huske, hvor spændende det var at se folk kommentere og interagere med mine opslag. Det var første gang, jeg oplevede internettets globale kollektive magt.

Hvilke artikler og videoer har du i din lomme og venter på at blive læst/set lige nu?

Der er så meget! Jeg elsker at udforske nye ideer og perspektiver og har altid haft svært ved at holde styr på alle de artikler, jeg gerne ville gemme og læse senere. Derefter blev jeg introduceret til Pocket, før jeg kom til Mozilla, og det passede bare perfekt til mig. Nu, når jeg åbner Pocket, er der normalt en god blanding af teknologi, underholdning og madartikler, der venter på mig.

Hvis du kunne skabe dit eget hjørne af internettet, hvordan ville det så se ud?

Jeg brænder for at skabe oplevelser, der hjælper folk med at blive i nuet og ikke føle, at de konstant skal multitaske på samme tid, hvilket fremmer deres kreativitet og langsigtede lykke.

Vesta Dawn er fuldtids produktchef hos Firefox Mobile, hvor hun i øjeblikket fokuserer på at give mobile brugere en spændende, varieret og privat online oplevelse. Siden hun studerede kognitiv videnskab på universitetet, har Vesta været passioneret omkring at bygge menneske-teknologiske grænseflader, der understøtter menneskers mentale modeller og løser hverdagsproblemer i det virkelige liv. Hun har arbejdet på mobilapps, der forenkler økonomisk planlægning, har slået til lyd for sikre platforme til samfundsengagement og skabt strømlinede arbejdsgange til film- og mediehåndtering. Vesta ser Der er mange muligheder for innovation i det mobile rum, og hun nyder at være forbundet med mobile forbrugere for at forudse deres stadigt skiftende behov og skabe oplevelser, der understøtter dem.

Add Comment