Fra hans LIV-debut til US Open har James Piots mål ikke ændret sig: han vil bare spille

BROOKLINE, Massachusetts. Når James Piot konkurrerer ved US Open i denne uge, vil det være den sjette start på sæsonen for den regerende amerikanske amatørmester. Den 23-årige Michigan State-kandidat, der blev professionel i sidste måned, missede hver eneste af sine første fem turneringer, inklusive Masters.

Han stresser dog ikke.

“I sidste ende er du en god golfspiller, og alt andet vil falde på plads,” sagde Piot, der slog Austin Greaser på Oakmont sidste sommer for at tjene en billet til Brooklyn. “Brysons og Victor Hovlands (de sidste amerikanske amatørvindere) fortjente det, og jeg har ikke fået mine resultater endnu. Jeg er ærlig i mine vurderinger, og det er vigtigt for mig at blive ved med at lære, blive ved med at blive bedre. Og når du kommer her hver uge, er du omgivet af de bedste spillere, så når jeg kommer her vil jeg selvfølgelig gerne konkurrere og spille godt, men at se Bryson ramme målet, hvordan han forbereder sig til konkurrencen, eller at se Scotty Sheffler slå på bolden sammensætter jeg, hvad jeg kan bruge.

“Jeg er ikke modløs af den måde, jeg spiller på. Resultaterne er endnu ikke synlige, men jeg ved, at jeg bliver bedre og bedre, og jeg har tid nok til at bevise mig selv.


Fuld spilletid ved US Open


Meget af den udvikling, i hvert fald indtil slutningen af ​​dette år, vil finde sted under LIV Golf-touren, da Piot har tilmeldt sig alle otte turneringer, inklusive sidste uges sæsonåbning i London. Han endte 25th ud af 48 spillere og vandt $166.000. Til sammenligning er dette mere end Akshay Bhatia, som er 23 år gammel.rd i pengelisten Korn Ferry Tour deltog han i denne sæson i 14 turneringer.

Piot havde, på trods af at han var amerikansk amatørmester, ingen status i nogen af ​​runderne – og der var ingen invitationer fra sponsorer tilbage på bordet udover hans dispensation fra Open Championship takket være sin amerikanske amatørsejr – da han indvilligede i at deltage i LIV-turneringer.

“Jeg har ledt efter sponsorundtagelser, og du får en masse muligheder,” sagde Piot.

Piot har allerede fået sin del af kritikken fra pressen for at spille i det saudi-støttede mesterskab, men efter sidste uges turnering i London var han tilfreds med sit valg. Han bemærker, at det er rart at være i en god økonomisk position efter endt uddannelse fra college, hvilket har givet ham mulighed for at fokusere mere på sit spil og ikke spilde tid på mini-tours, efter de PGA Tour og store fordele er overstået.

Men han tilføjer, at løsningen ikke handler meget om penge. Efter hans mening har han en tur, der vil have ham og gav ham scenen til at bevise sig selv.

“Folk siger, at jeg tager den nemme vej, men jeg vil gerne vinde, og jeg vil konkurrere,” sagde Piot. “Det handler ikke om checks, det handler om konkurrence og at vinde. Min drøm er at spille golf. At være blandt de store her og ved LIV-turneringerne er en lærerig oplevelse for mig, og mit ultimative mål er at slå dem og skabe et navn for mig selv.

“I sidste ende håber jeg, at jeg stadig vil have muligheden for at spille i Touren. Som barn drømmer alle børn om PGA Touren, men samtidig lever jeg af at spille golf og lave det, jeg elsker. LIV var fantastisk for mig. … Baseret på den måde, de behandlede os på i den første uge, følte jeg, at jeg spillede det rigtige sted.”

Add Comment