French Open-direktør Amélie Mauresmo har undskyldt for at sige, at kvindernes kampe mangler “appel” i bedste sendetid.

French Open turneringsdirektør Amelie Mauresmo undskyldte for kommentarer fra onsdag, hvor hun sagde, at mænds kampe var mere “attraktive” end kvinders.

Mauresmo besvarede spørgsmål om, hvorfor der var ni herrekampe i Paris primetime, og kun én blandt kvinder.

“I denne æra, som vi er i lige nu, føler jeg mig ikke – og som kvinde, en tidligere kvindelandsholdsspiller, har jeg det ikke dårligt eller uretfærdigt at sige dette – lige nu har du mere … appel,” sagde Mauresmo onsdag. “Det er en general [reason] til herrekampe.

Nuværende verden #1 Iga Swiatek sagde, at hun fandt Mauresmos kommentarer “skuffende” og “overraskende”.

Efter kritikken udsendte Mauresmo en undskyldning under et interview med Tennis Channel.

“For det første blev de kommentarer, jeg kom med, taget ud af kontekst, ud af kontekst,” sagde Mauresmo. “Og jeg vil gerne undskylde over for spillerne, der var virkelig kede af det, jeg sagde. Igen tror jeg, at folk, der kender mig, som kender mig på og uden for banen, gennem hele min karriere, gennem hele min karriere, godt gået, ved, at jeg er en stor kæmper for ligestilling mellem kvinder og tennis, kvinder generelt.

“Med hensyn til planlægning, især for natkampe, sagde jeg, at da vi kun har én kamp, ​​billetholdere, føler jeg, at det er virkelig sværere at planlægge en kvindekamp, ​​fordi vi skal overveje varigheden. [of the match], Jeg føler. Jeg synes, det er rimeligt over for billetindehavere.”

Mauresmo vil lave en fuldstændig gennemgang af turneringen, efter at French Open er afsluttet i år, og hun sagde, at de kunne fordoble antallet af kvindekampe næste år.

”Så jeg føler, at det næste år, for at kunne være mere fair over for den kvindelige spiller og også over for begge kategorier, ville være godt at kunne spille to kampe eller måske en damekamp plus double. kamp,” sagde Mauresmo.

“Prøv at finde den bedste løsning for at være fair over for alle. Vi forsøgte at modernisere arrangementet. Vi har forsøgt at komme videre, og jeg kan se, at der skal foretages nogle justeringer. Det er sikkert. Og vi vil tale om det efter turneringen.”

Add Comment