“Han er ikke længere relevant” – Kyrgios kritiserede australieren Bernard Tomic

Den australske tennisstjerne Nick Kyrgios har igen slået ud mod den tidligere Davis Cup-holdkammerat Bernard Tomic og siger, at verdens nr. 417 er “ikke længere god” og “på randen af ​​konkurs”.

De havde begge en lignende tennisfest, da de begge optrådte i Wimbledon som teenagere. Det konfliktfyldte og åbenhjertige pars forhold har været tændt og slukket gennem årene, og tingene eskalerede i sidste uge, da Kyrgios kaldte Tomić for “den mest hadede atlet i Australien.”

I denne uge sprængte han det op igen og sagde:

”Han er ikke længere relevant, han er ikke længere god, og han har tydeligvis pengeproblemer. For en, der faktisk prøvede at holde op for ham før og virkelig prøvede at hjælpe ham… min familie hjalp ham før. Jeg betalte for hans fly fra Shanghai, fordi han ingen penge havde.”

Kyrgios fortsatte:


»Jeg synes, det er ekstremt respektløst af ham at komme ud og angribe mig. Jeg er en af ​​dem, der faktisk forsøgte at støtte ham. For det første ved jeg ikke, hvem der vil satse en million dollars for ham, fordi han er gået i stykker. For det andet har jeg større fisk. Jeg prøver at forberede mig til Wimbledon og US Open. Men en dag, hvis det sker, vil jeg have 95 % af optagelserne, fordi ingen andre ser det.”

Kyrgios sluttede med:

“Han har mange problemer lige nu, og jeg sympatiserer med ham. Han er en mand, der har haft en ekstremt grusom opvækst, og det kan man ikke benægte. Men jeg føler, at han nu lever i fortiden, det er på tide at tage ansvar for sit liv, at vise noget ansvar. Jeg tjener millioner af dollars lige nu… turneringer betaler mig stadig €50.000 (AU$74.000) bare for at dukke op. Jeg behøver ikke gå ind i ringen, jeg er ikke desperat. Jeg er en professionel tennisspiller, som stadig dyrker sport på højeste niveau. Bernard er ikke.

Add Comment