Hvad Dustin Johnson, Pat Perez, Rory McIlroy sagde dengang og nu

“Dj’en var omkring hundrede procent grunden til, at jeg fik denne aftale. I hvert fald ville han være en del af det. Jeg har været på turnéen i 21 år, og du ved, jeg har tre sejre, jeg lavede 335 klip, men DJ’en ville have mig på sit hold, og du ved, du har mulighed for at følge sådan en verdensklassespiller, du ved, med to majors og en FedExCup, 24 sejre og være nummer et i, du ved, meget lang tid.

“Du ved, det er en stor ære for mig at være ved siden af ​​ham og være på hans hold. Og du ved, jeg er mere motiveret nu af en eller anden grund. Jeg er bare så spændt på, at dette er, du ved, det næste kapitel i mit liv, som jeg sagde, og at få mest muligt ud af denne PGA Tour i 21 år, du ved, det har været, det har været sjovt at køre PGA Tour – fantastiske mennesker der og alt. sådan.

“Jeg er bare spændt på, du ved, at sætte farten lidt ned. Jeg har to små børn. I stedet for at være på vej 33, du ved, 35 uger om året. Jeg vil være hjemme 38 uger her. Du ved, min datter vokser hurtigt, min søn er ved at begynde at gå.

“Og det faktum, at du ved, jeg er 46 år gammel, jeg har denne, du ved, genfødsel, og du ved, og nu er jeg mere hjemme med min familie og opdrager mine børn og nyder lidt af min soulmate, mens jeg også spiller golf.

“Jeg er som sagt meget begejstret for holdaspektet, og du ved, jeg tror, ​​det bliver fænomenalt. Jeg kan bare ikke vente med at komme i gang.”

Add Comment