“Hvis jeg kan gøre det, kan enhver”

Advertisement

Ligesom mange mennesker, der forsøger at tabe sig, har Jeff Brinker fra Missouri prøvet enhver fad-diæt i verden.

I sin mest kritiske tilstand vejede Brinker, som ofte rejser til salgsarbejde og har “levet på bekostning” i årtier, omkring 540 pund. Kombineret med sin anden tidligere forretning, et cateringfirma, der også deltog i grillkonkurrencer, sagde Brinker, at det blev “virkelig nemt at spise for meget.”

thumbnail_4279E5CA-8A20-4CCD-BD46-3D1840C062AA.jpg

Billede: Jeff Brinker for FOX TV-stationer

“Jeg ønskede ikke at komme overens med, hvorfor jeg spiste, som jeg gjorde, hvorfor jeg førte en usund livsstil,” sagde Brinker til FOX TV Stations.

I 2016 gennemgik Brinker en vægttabsoperation og havde en vis succes – han tabte sig omkring 100 pund – men “vendte tilbage til gamle vaner” ret hurtigt.

“Mellem årene rejste jeg aldrig spørgsmålet om, hvad jeg skulle have spist,” sagde han.

thumbnail_IMG_0112.jpg

Billede: Jeff Brinker for FOX TV-stationer

Brinkers børn, både i luftvåbnet og “meget raske”, tryglede ham i årevis om at tabe sig. Han begyndte at “krympe det lidt ned,” siger han, men det var en tur til lægen i september 2021, der drev ham på en utrolig vægttabsrejse.

”Han spurgte, om jeg ville tage diabetesmedicin og begyndte så at liste andre medicin. Jeg sagde nej,” husker Brinker. “Jeg forlod lægekontoret og har ikke spist slik eller drukket øl siden.”

Brinker reducerede straks sit kalorieindtag til 1.200 om dagen, men han siger nu, at det nok ikke var nok.

“Sandsynligvis i de første fire eller fem måneder var jeg på en streng diæt,” sagde han. “Nu spiser jeg 1600-1800 kalorier om dagen, men jeg forbrænder den samme mængde i fitnesscentret.”

thumbnail_IMG_2084.jpg

Billede: Jeff Brinker for FOX TV-stationer

Kort efter at han forlod lægens kontor, downloadede han en app til at spore sit madindtag og måle, hvor meget han spiste, før han holdt op med at “spise skrald”.

“Jeg blev lidt overrasket. Før det gemte jeg mit hoved i sandet, sagde Brinker. “Jeg tror, ​​der er ingen måde, jeg spiser så meget, og det gjorde jeg.”

Brinker bruger 90 minutter i fitnesscentret hver dag og opbevarer ikke slik derhjemme. Siden september 2021 har Brinker tabt forbløffende 156 pund.

thumbnail_IMG_0263.jpg

Billede: Jeff Brinker for FOX TV-stationer

Med sine 57 føler Brinker sig bedre end på 30. Han vil gerne tabe yderligere 30 pund, men “når det sker, sker det.”

“Af en eller anden grund besluttede jeg mig mod slutningen af ​​mit liv for at få orden i mit sind, og min krop fulgte trop,” sagde han. ”Jeg vil gerne sige, at det var hårdt og svært, men det var det virkelig ikke. Jeg vidste, at jeg var nødt til at gøre det.”

Adspurgt om han havde nogle råd til andre, der forsøgte at tabe sig, svarede Brinker: “Du må eje det.”

»For mig var det en tilståelse. Jeg var ikke klar over, hvor tyk jeg var,” forklarede han. “Vi går alle foran et spejl hver dag. Når du tager på i vægt, gør du det gradvist. Og man ser det ikke rigtig, før man bliver utilpas i et flysæde.

Suit.jpg

Billede: Jeff Brinker for FOX TV-stationer

“Min påstand er, at hvis jeg kan gøre det, efter at have været overvægtig det meste af mit liv, kan enhver gøre det,” fortsatte han. ”Du skal acceptere, hvor du er, og du kan ikke få, hvad du vil. Hvad skal jeg bruge for at overleve og være sund, i forhold til hvad der er udenfor. Du må sige nej.”

Add Comment