Hvorfor fitness krydstogter er både de værste og bedste ting nogensinde / Quirty

Intet forlænger min træning i fitnesscenteret som en anden hot fyr, der løfter vægte. Hvert look inspirerer til en ekstra bicep curl; Jeg skiftede fra bryst til ryg for at blive i nærheden af ​​krydstogtet.

Jeg er ikke alene. De fleste af mine homoseksuelle venner, der dyrker sport, udtrykker ofte denne mening, mange af dem har forelsket sig i fitnesscentret mindst én gang. Du ved, den person, hvis træningspas du dybest set har indgroet i din hukommelse og forsøgte at kopiere i dit eget skema. Du spekulerer på, hvor fanden de er, da de forsvandt klokken 8:00 på en tirsdag!

Tilsluttet: Barry’s Bootcamp Trooper Stephen Phan om styrken af ​​korte shorts i fitnesscenteret

De træner normalt kun mandag og onsdag aften…

Indtil en ny (og derfor bedre) smuk fremmed dukker op.

En (eller to) pandemier senere vil mennesker over hele verden opleve tragedie – og begær – som aldrig før. Da restriktioner blev ophævet, fitnesscentre genåbnede, og kravet om at bære masker blev ophævet, havde vi alle travlt med at gøre klar til vores ferie. varm voksagtig sommer. Ikke underligt, at bidetproducenten Tushy har lanceret et nedtællingsur på CanIEatAssYet.com. Både liberale og konservative publikationer var enige om den globale krise med blå balloner som f.eks New York Postartiklen “The Singles of New York er klar til en ‘Wicked Summer’ af afslappet sex.” Ja, det er Rupert Murdochs forfærdelige tabloid.

Jeg havde også et grimt brud med min kæreste, som jeg boede sammen med, en anden negativ bivirkning for utallige par forårsaget af Covid. Vi blev enige om at holde os væk fra apps indtil flytningen (hans stærke forslag), så jeg fandt mig selv i at træne som aldrig før. Energien fra muskuløse mænd, der svedte og sad på hug og kiggede på hinanden, var en kærkommen flugt fra den uafbrudte tørke i min lejlighed – eller bedre, min ekskærestes lejlighed, som han kunne lide at minde mig om.

Men karantæneisolation tvang mig til at pifte op til mine gymnastikaftaler. Det er ikke, som det plejede at være, når jeg havde sex i brusebadet eller oralsex i omklædningsrummet. Jeg havde aldrig engang fyrens nummer, mest fordi jeg ventede på, at han sagde hej først. Men tanken om, at det kunne ske når som helst, holdt mig hooked. Der er ikke noget mere hensynsløst end homoseksuel fantasi og håb. Ikke ulig årsagen til, at så mange af os scroller uendeligt Grindr. Ethvert minutdu vil tænke om 2 timer klokken et om morgenen

Men at gå i fitnesscenter er anderledes, fordi den gensidige tiltrækning er i vores hoveder. Det er umuligt at få bekræftet svaret (eller mangel på det). Det kan være brændende begær til gengæld eller ønsketænkning; Jeg har aldrig haft hjerte til at finde ud af det. Jeg mener, forestil dig at bruge Grindr med et publikum! Det er det, der gør den moderne dag at gå i fitnesscenter til det bedste og værste nogensinde; onlinekulturen har gjort, at misbrug af nogen personligt ikke er risikoen for afvisning værd, i hvert fald for de fleste. For ikke at nævne haneblokerende enheder som AirPods.

Og hvornår var sidste gang nogen tilbød at købe dig en drink på en bar eller henvendte sig til dig på gaden? Jeg stødte ofte på den berygtede onlinebesked fra en fyr, jeg så personligt, der fortalte mig, at de også så mig. Halt. Når det er gjort offline, sker det normalt gennem en introduktion gennem et gensidigt bånd, eller når I begge finder jer selv afslappet kysse i en bar, udstyret med flydende spunk.

Jeg synes dog stadig, at følelsen af ​​at krydse i fitnesscentret er spændende. Jeg kan godt lide tanken om, at nogen inden for få fod kan begære mig lige så meget, som jeg ønsker dem. Når alt kommer til alt, er det en dejlig ændring af tempo sammenlignet med den øjeblikkelige tilfredsstillelse af at træde og gentage, som er homoseksuel datingkultur. Når det er sædvanligt at spørge “op, ned eller vers” før nogens navn, er det ikke underligt, hvorfor den evige drilleri ved at gå i fitnesscenter virker så fortryllende.

Måske forhindrer andre mennesker derude nogen i at tage det første skridt. Er altid. Men på trods af fantasien, der måske aldrig går i opfyldelse, vil din krop i det mindste være klar til sommer.

Add Comment