Hvorfor smider du billige skud Nick boy?

Bernard Tomic postede et skærmbillede af en artikel om tennis, hvor Nick Kyrgios kaldte ham “brudt” og udtalte, at han returnerede de penge, han lånte til flyveturen til Kyrgios. Kyrgios slog ud mod Tomić og kaldte ham “knust” og sagde, at han “ikke længere er relevant”.

Tomic bekræftede, at Kyrgios faktisk betalte for en af ​​hans flyvninger, men tilføjede også, at han engang betalte for Kyrgios’ fly og ikke bad ham om en refusion. “Seriøst WTF,” skrev Tomic på sin Instagram-historie.

“Hvorfor smider du billige skud Nikki dreng. Ja, du hjalp mig i Shanghai, da vi var venner og spillede double sammen. Jeg mistede min pung og betalte dig tilbage. Big deal (grinende humørikon). Det samme skete for dig i Atlanta.

Jeg betalte for dig, da du mistede dit kort, som hvis jeg var lige så smålig som dig, ville du stadig skylde mig. Men jeg vil ikke fortælle aviserne om det. Det hele er barnligt. Mit tilbud står fast, bro. Kom eller hold kæft.”

Kyrgios kaldte Tomić ‘strandet’

”Han er ikke længere relevant, han er ikke længere god, og han har tydeligvis pengeproblemer.

For en, der virkelig prøvede at holde op for ham før og virkelig prøvede at hjælpe ham, hjalp min familie ham før. Jeg betalte for hans fly fra Shanghai, fordi han ingen penge havde,” sagde Kyrgios. Tomic udfordrede Kyrgios til en tennis- eller boksekamp på $1 million.

Da han blev spurgt om dette, sagde Kyrgios, at han ikke troede på, at Tomić havde den slags penge. “For det første ved jeg ikke, hvem der vil satse en million dollars for ham, for han er blak. For det andet har jeg større fisk.

Jeg prøver at forberede mig til Wimbledon og US Open. Men en dag, hvis dette sker, vil jeg gerne have en andel på 95 %, fordi ingen andre ser ham,” tilføjede Kyrgios.

Add Comment