Internet trækker på, at mor afviser forlovedes familiebryllup i sidste øjeblik: “Rough”

Bryllupper ser ud til at få det værste frem i folk. En kvinde gik for nylig viralt for i hvidt til en vens ceremoni, mens en fraværende gæst blev fanget i nettet for at nægte en vens bryllup Uden varsel.

Nu har en Mumsnet-bruger modtaget en streng irettesættelse fra andre internetmødre, efter at hun planlagde at trække sig ud af et vigtigt bryllup i sidste øjeblik.

Indkvartering på AIBU [Am I being unreasonable] forum, spurgte brugeren Kinderoo: “Aibu ikke gå til dette bryllup?”

I deres post, som har modtaget over 200 kommentarer siden den blev lagt ud i mandags, forklarede brugeren, at hun ikke kommer overens med sin partners familie. Hun føler, at hans slægtninge “ikke bekymrer sig” om hende og ignorerer hendes behov, men det manglende besøg vil højst sandsynligt skade forholdet til hans familie uoverkommeligt.

Hun skrev: “Jeg er bare træt af, at han og hans familie konstant sætter mine behov i anden række og deres først.

“Jeg havde et par hårde år med dem alle, og jeg havde lyst [Darling Partner] og jeg begyndte endelig at forbedre mig, men på det seneste har vi bare kæmpet igen, og han har IKKE lyttet til mig eller mine ønsker. Han var meget skødesløs.

“Mig og [Darling Partner] Jeg skal giftes, det har vi [Darling Child]. Jeg ved, at jeg højst sandsynligt ikke vil gå efter det [sever] alle bånd til ham og hans familie vil forårsage ufattelig skade.”

Brylluppet er dog mindre end en uge væk, og Kindero og hendes partner har allerede brugt over £100 ($125) på outfits og en gave.

Hun fortsatte: “Jeg er begyndt at undre mig over, hvorfor jeg altid bøjer ryggen og giver ja ja ja giver.

“Alt sammen bare for at gøre ham og hans forbandede familie glade. Når ingen bekymrer sig om mig.

“Så hvad siger Aibu [Darling Partner] Er jeg alvorligt i tvivl om, at jeg ikke vil gå?”

Mens netbrugere sympatiserede med kvindens knibe, mente de fleste, at det ville forårsage unødvendigt drama at springe ceremonien over så tæt på dagen.

Bananarama21 sagde: “Jeg synes, det ville være meget uhøfligt at tage af sted inden for en uge efter, at parret har betalt for din plads.”

LibrariesGiveUsPower var enig og skrev: “At tage til din forlovedes families bryllup er normalt ikke en stor sag.

“De fleste af os ville have gjort det uden tvivl, selvom vi ikke kunne lide/kendte familiemedlemmer eller ikke kunne lide bryllupper.

“[You would be unreasonable] gå så sent, og du vil forårsage unødvendigt drama.”

Ifølge en undersøgelse af 2.000 briter foretaget af Steven Stone Jewellers er potentielle familieskænderier blandt de ti største grunde til, at en gæst måske beslutter sig for at springe et bryllup over. Omkring 11,7 % sagde, at de ville afslå en invitation for at undgå at falde ud med slægtninge, men de mest populære årsager til ikke at dukke op var omkostninger, rejsetid og ikke at blive inviteret af deres partner.

I kommentarerne forklarede Kinderoo problemerne med sin partners familie og tilføjede: “[Darling Partner] Engang brugte han en fysisk form på mig, og hans forældre tog hans parti og spurgte ikke om mig. Hvis de sagde noget, provokerede jeg ham.

“Det var år siden, men hans forældre har aldrig undskyldt til mig, og det har ædt mig op lige siden.

“Jeg føler mig bare som en sludder, hvis [Darling Partner] behandlede mig ikke særlig godt, men jeg smilede sødt, bare for at tage til dette bryllup, for at berolige ham.

“Det handler altid om ham.”

Mange brugere antydede, at Kinderos forholdsproblemer var mere et presserende problem end brylluppet.

MoobsAreNotBoobs kommenterede: “Jeg ville ikke tage til brylluppet, men jeg ville afslutte forholdet.

“Han var grusom, han ser ikke ud til at gøre dig glad, og hans familie lyder forfærdelig.

“Vær venlig at indse, at du fortjener bedre, du kan virkelig få et lykkeligt liv.”

ComtesseDeSpair var enig og skrev: “Dit problem er ret indlysende, fordi du skal afslutte forholdet. Brylluppet betyder ikke noget.”

Mens Johann Sebastian Bach sagde: ”Du får ikke en undskyldning fra dem. Men problemet er ikke hos dem, men hos din partner.

“Da alt dette sker, bør du virkelig genoverveje din beslutning om at blive gift. Det bliver ikke bedre, fordi du udvekslede løfter.

“Jeg ville gå hen og gøre mit bedste og tænke længe over, hvad du vil i fremtiden.”

Mamsnet for nylig støttede gæsten som ønskede at opgive brylluppet af andre grunde. En bruger delte sin mands historie og forklarede, hvordan hendes mand afviste en vens bryllup, efter at en anden gæst truede med at sagsøge ham.

Internet trækker ind kvinde, der nægter brudgommens familiebryllup
Et bord dækket til en bryllupsfest. Mumsnet-brugere fortalte kvinden, at hendes forholdsproblemer er meget dybere end et skænderi om et familiebryllup.
Tom Merton/OJO billeder

Add Comment