Internettet anklager mand for at kræve gratis børnepasning af mor

Medlemmer af et populært internetforum var rystede, efter at en bedstemor talte om hendes misbrug fra sin ældste søn.

I det virale Reddit I et indlæg på r/AmITeA**hole sagde Reddit-brugeren u/No_Pop5231 (også kendt som den originale plakat eller OP) at hun er blevet skældt ud og kaldt en “dårlig mor”, lige siden hun fortalte sin søn, at hun ikke kunne tage sig af af hans spæde søn.

Berettiget “[Am I the a**hole] for ikke at kunne hjælpe min søn med børnepasning på samme måde, som jeg hjalp hans bror, fordi jeg blev skilt? post fik næsten 3.300 stemmer det sidste døgn og 97 procent af stemmerne.

Jeg skrev, hvad jeg kunne tage et år fri da hendes yngste søn bød hans første barn velkommen, stod der på den originale plakat, at hun gerne ville gøre det samme for sin ældste søn, men afslørede, hvordan skilsmisse med børn dramatisk ændrede hendes økonomiske situation.

“Da min yngste fik en baby for 3 år siden, tog jeg orlov og blev hos ham og hans kone for at hjælpe med at passe babyen,” skrev OP. “Men det var før skilsmissen og jeg [then had] min mands økonomiske støtte.”

“Min ældste fik en baby allerede for en måned siden og bad mig om at gøre det samme,” fortsatte OP. ”Jeg har ikke råd til at holde et år fri. Jeg skal betale husleje og regninger.”

På trods af hendes rimelige forklaring på, hvorfor hun ikke kunne give gratis børnepasning i et år, stod der på den originale plakat, at hendes ældste søn var rasende og foreslog endda, at hun sagde sit job op for at passe hans en måned gamle baby.

“Han fortalte mig at fremleje mit sæde i et år, men det er bare ikke muligt for mig,” skrev OP. “Jeg kan ikke være sikker på, at mit job giver mig mulighed for at komme tilbage efter et års fri.”

“Jeg var meget undskyldende og tilbød at passe børnene efter arbejde, når som helst de havde brug for det,” fortsatte OP. “Men dette gjorde min ældre meget ked af det, og han beskylder mig for favorisering… Han kaldte mig en dårlig mor for at behandle mine børn anderledes.”

“Endnu mere ødelæggende er, at han ikke lod mig se mit nye barnebarn personligt,” tilføjede OP.

Pleje er sidste år Care Cost Survey fandt, at 72 procent af familierne oplevede stigende børnepasningsomkostninger i 2021, og at 46 procent af familierne rapporterede har svært ved at finde en overkommelig og pålidelig børnepasning generelt.

For mange økonomisk begrænset For familier kommer børnepasning til en overkommelig pris i form af en slægtning, ven eller nabo.

“Familier, der vælger denne type pleje, rapporterer, at de kender og stoler på omsorgspersonen,” rapporterer Childcare.gov. Internet side.

“Omsorg for familie, venner og naboer er også ofte den billigste form for pleje, der findes,” siger hjemmesiden.

På grund af denne større følelse af tillid, tilgængelighed og færre regler og nødvendige licenser bliver næsten 40 procent af børn på 5 år og derunder i USA regelmæssigt passet af en slægtning, mens 20 procent bliver passet af en ven eller nabo i familien. privat hus (uden børnehave), iflg Nationalt Center for Uddannelsesstatistik.

Men at henvende sig til familiemedlemmer eller nære venner for billig eller gratis børnepasning kan forårsage alvorlige gnidninger blandt kære, især når en sådan pleje blot forventes, uanset omstændighederne.

Bedstemor træt af at kræve søn
Medlemmer af Reddit-forummet r/AmITheA**hole kom til forsvar for en bedstemor, hvis søn kræver gratis børnepasning.
Nattacorn Manirat / iStock / Getty Images Plus

I kommentarfeltet i det virale Reddit-indlæg forsikrede Reddit-brugere det oprindelige opslag om, at hun blev frikendt ved at afslå en anmodning om et års gratis børnepasning og fjernede sin søn for hans infantile adfærd.

“Din søn opfører sig som en baby her,” skrev Redditor u/SatelliteBeach123 i den øverste kommentar til indlægget, som modtog over 7.000 opstemmer. “Du har INGEN forpligtelse til at opdrage HANS barn.”

“Hvis han virkelig ikke kan se, at dine forhold har ændret sig dramatisk, siden du tog orlov for dit andet barnebarn, så skam ham,” tilføjede de. “Han er enten utrolig dum, eller bemyndiget, eller en kombination af alle tre.”

I en separat kommentar, der trak næsten 2.000 stemmer op, sagde Redditor u/NGDGUnpunished, at den oprindelige plakats søn blev efterladt uden opsyn på grund af dårlig planlægning og hans egen uvidenhed.

“Han burde have diskuteret dette med dig længe, ​​før han planlagde hele sit liv omkring din tilgængelighed,” skrev de. “Han er gammel nok til at få en baby, så han er gammel nok til at finde ud af det.”

“Han synes at synes, det er okay at bede sin mor om at donere hendes fremtidige pension for ham, så han er tydeligvis ligeglad med hendes velbefindende,” lød Reddit-brugeren u/Comprehensive_Fly350.

Redditor u/AdMiddle7329, hvis svar modtog over 5.000 opstemmer, tilbød en alternativ løsning til børnepasningsfiaskoen.

“[Your son] kan bede sin far om at forlade arbejdet og sidde med børnene,” kommenterede de. “Nu er det hans tur.”

Newsweek kontaktede u/No_Pop5231 for en kommentar.

Leave a Comment