Internettet elsker den første teaser til Rob Zombies genstart

Efter en masse uddrag af teasere på sociale medier er den første trailer til Rob Zombies film ankommet. Munsters genstart fandt vej på nettet og gyser-sitcom-fans kan ikke få nok. I det meste af onsdagen har genstarten været trending på Twitter, da fans har været begejstrede for et første kig på filmen, som perfekt genskaber den originale intro fra showets anden sæson, før de tre hovedpersoner blev afsløret – Herman Munster (Jeff Daniel Phillips ), Lily Munster (Sheri Moon Zombie) og bedstefar (Daniel Roebuck) – i nutiden.

“Der er ingen bedre person i Hollywood eller noget andet sted på planeten, der burde gøre det Munsters film undtagen Rob ZombieRåbuk delt med En nørds forfærdelige liv sidste år. “Det gik gennem hænderne på så mange mennesker, og jeg ved, at Rob ikke bare ledte efter noget at sætte haler på. Jeg kender Sheri, og ingen arbejder hårdere end Sheri Zombie. Jeg skrev en rolle til hende i en film, som jeg skrev og instruerede, samt en anden film, som jeg var med til at skrive og instruere, så det er, hvad jeg synes om hendes talent. Jeg synes hun er fantastisk og Jeg nyder virkelig at arbejde med hende.”

Bliv ved med at rulle for at se, hvad folk siger.

nå nå nå

TidligereNæste

DRAG-U-LA

*****

Munsters har ikke modtaget en udgivelsesdato endnu.

Hvilke andre klassikere vil du gerne se i en genstart? Fortæl os dine tanker enten i kommentarfeltet eller via imponerede vores forfatter @AdamBarnhardt på Twitter!

Tidligere

Add Comment