Internettet er forfærdet over den hvide blondekjole, som svigermor bar til brylluppet – næsten identisk med brudens kjole

”Kære Gud, hvad er der galt med disse svigermødre? Jeg har også en. Heldigvis kunne jeg skamme hende over ikke at have hendes brudekjole på den dag, men mange år senere føler jeg mig stadig som den tredje. hjul i mit eget ægteskab. Godt du kom ud,” delte en.

“Jeg blev skilt fra min “praktiserende mand” på samme måde på grund af hans osteagtige, smagløse, giftige [narcissistic] familie som vold mod ham. Gud, jeg håber, de aldrig løber væk fra hinanden. Min svigermor var direkte FORELSKET, ikke som en mor burde være, med sin søn, og hun fortalte mig stort set det samme, da hun sagde, at hun altid ville være hans vigtigste kvinde,” betroede en anden.

Andre bemærkede den mærkelige måde, hvorpå moderen viser sin venstre hånd på billedet med sin søn, og sørger for, at hendes store ring på ringfingeren er tydeligt synlig.

I en anden kommentar præciserede kvinden, at trods hendes eks-svigermors mærkelige opførsel, var hun ikke årsagen til deres skilsmisse 15 år senere.

“Jeg behøvede ikke at sige et ord. Den hvide blondekjole talte for sig selv,” sagde hun.

”Min datter nævnte det samme om sine ringe, som jeg ikke lagde mærke til før i dag. Vi blev skilt, så jeg ser ikke så ofte på dette fotoalbum.”

Add Comment