Internettet kritiserede manden, der lånte penge til sin kone og “forventede taknemmelighed”

Advertisement

En kvinde delte sin frustration online, efter at hendes mand lånte hende penge for at betale for noget, hun gjorde det klart, at hun ikke havde råd til, og derefter forventede, at hun var taknemmelig for.

I et indlæg på det populære diskussionssite Mumsnet, en bruger Lindaslama skrev om hendes “mand låner mig penge og forventer taknemmelighed.” Hun skrev: “I slutningen af ​​sidste måned nævnte jeg, at jeg lige havde renset bilen og bemærkede et par ridser på den. Min mand sagde, at han skulle tage den med til Johns garage, så ordner han det.”

Hendes mands gode ven, John, inspicerede hendes bil og sagde et par dage senere, at han ville tage den med på arbejde. Han kaldte hende over $290 i erstatning.

“Jeg takkede ham og sagde, at jeg ville kontakte dig snart, da det ikke er på budgettet i denne måned, men måske næste måned,” forklarede hun.

Herefter kom hendes mand med i samtalen og spurgte om flere andre ridser på bilen, omkring bagagerummet og på passagersiden.

par skændes om penge
Arkivfoto af et anspændt par, der skændes om penge, mens de kigger på regningen. Kone udløste kontroverser online efter at have delt, hvordan hendes mand forventede, at hun var taknemmelig for kredit for noget, hun gjorde det klart, at hun ikke havde råd til.
Fizkes/Getty Images

“Jeg sagde, at det ikke er i mit budget at gøre alt dette, fordi jeg ikke har råd, og der er stadig mange regninger og udgifter, før jeg polerer min bil,” skrev hun: “Min mand sagde: “Ikke bekymre dig om penge. “og bare gør det.”

Mens hun fortsatte med at være uenig om pengene, talte hendes mand med John og sagde, at han sørgede for, at arbejdet blev udført, og så igen fortalte sin kone, at han ikke skulle bekymre sig om pengene.

“Jeg siger tak og tilmelder mig,” forklarede en Mumsnet-bruger. Da hun skulle hente sin nyreparerede bil, var regningen lidt over 400 dollars. “Min mand gav mig penge og spørger: “Hvornår vil jeg returnere dem? Du skal fortælle mig tilbagebetalingsplanen,” forklarede konen.

“Jeg er rasende, fordi jeg ikke ønskede, at det her skulle gøres nu, fordi jeg ikke har råd til det!

Rasende over, at hendes mand havde pålagt hende en gæld, som hun ikke var i stand til at tilbagebetale, spurgte en Mumsnet-bruger internettet, om hun var uforsigtig.

Kampregninger

“Er jeg en utaknemmelig ko, der nu har en smuk skinnende bil, men jeg kan måske ikke betale alle mine regninger i næste måned?” hun spurgte.

I 2017 gennemførte Ramsey Solutions, en førende finansiel uddannelsesvirksomhed, en undersøgelse af over 1.000 amerikanske voksne for at få indsigt i personlig økonomisk adfærd og holdninger. De fandt ud af, at penge er det nummer et spørgsmål, som par skændes om, og den næststørste årsag til skilsmisse efter utroskab.

De fandt ud af, at 86 % af par, der blev gift inden for de sidste fem år, startede med gæld, og 63 % af dem med $50.000 eller mere i gæld er bange for at tale om deres personlige økonomi.

Men god kommunikation om penge ser ud til at være nøglen til et godt ægteskab, da 94 procent af de adspurgte, der siger, at de har et “godt” ægteskab, jævnligt diskuterer deres pengedrømme med deres ægtefælle.

For at tilføje mere kontekst forklarede plakaten, at parret har helt forskellig økonomi og også bor i forskellige huse: ”Vi har været gift i 12 år og har boet i forskellige huse de sidste par år. Det kan virke mærkeligt, men det virker for os.« hun sagde.

Hun forklarede derefter: “Min mand har altid været meget hemmelighedsfuld med penge. Jeg synes nu også, han bare viste sig for sine kammerater. Han ville være en velvillig mand, der betaler for sin kones bil…”

Efter at have modtaget mere end 200 svar fra andre Mumsnet-brugere, skiftede kommentatorer hurtigt side og blev enige med kvinden. “Jeg ville slet ikke returnere noget. Han foreslog, du sagde nej, og han insisterede,” lyder et af svarene på det virale indlæg.

En anden kommentator skrev: “Bare sig til ham, når han sagde ‘du skal ikke bekymre dig om pengene’, betød det, at han betalte for dem. Betal ham ikke en skilling.”

“Jeg ville tage den tilbage til garagen og bede din mands gode ven John om at ordne ridserne, fordi du ikke har råd til det og tror, ​​at din kære mand betaler,” sagde en Mumsnet-bruger.

Et svar sagde: “Han tilbød at betale for det. Ende. Hvis dette er afslutningen på et ægteskab, så er dette et ægteskab, der skal opløses. Jeg ville ikke engang gide ham.”

Add Comment