Internettet kritiserer ‘underlig’ svigermor for at beholde brugt graviditetstest

Internettet kritiserede kvindens mand og svigermor efter at de beslutter sig for at beholde hendes brugte graviditetstest på trods af hendes ubehag.

27 år gammel Redditpostet under kontoen u/throwaway12286547 delte denne historie på det populære forum r/AmITheA**hole, hvor den modtog over 15.000 stemmer og tusindvis af kommentarer.

Hun sagde: “Jeg fandt ud af, at jeg var gravid for nylig, min mand og hans familie er meget glade og spændte. Efter hvad jeg hørte, havde min mand været gift to gange før, men kunne ikke få børn i 10 år. en aftale for hans familie, fordi hans mor skal være bedstemor for første gang med denne baby.”

I deres begejstring var familien vært for en festlig middag for den nygravide kvinde og hendes mand. Under måltidet forklarede hun, at hun var begyndt at tale med sin mor om babyen.

Familiestrid og graviditetstest
Arkivfoto af en kvinde, der skændes med sin mand og svigermor (til venstre) og et lagerbillede af en positiv graviditetstest (til højre). Internettet tog en kvindes side, efter at hendes svigermor holdt en graviditetstest, hun brugte uden hendes vidende.
JackF/monkeybusinessimages/Getty Images

“Hun fortalte mig om, hvordan hun allerede var begyndt” at gøre minder“Begyndte at lave ‘souvenirs’ om sit barnebarn,” skrev hun. ”Jeg blev lidt flov og spurgte, om min mand købte noget til barnet, og om han gav hende det. Hun sagde nej, men han bragte hende min brugte graviditetstest og gav hende den som et minde om nyheden om hendes barnebarns eksistens. Jeg blev ramt.”

Efter det første chok forklarede hun, at hun ærgrede sig over sin mand og svigermor og kaldte det, de gjorde, “uhyggeligt, ulækkert og grusomt.”

“Min mand påstod, at der ikke var noget at bekymre sig om, han tog bare testen, så snart jeg slap af med den, puttede den i en plastikpose og “gav” den til min mor som et minde. Jeg føler mig ydmyget og bange, fordi denne test havde mit bogstavelige tisse på sig.”

Efter at have lært om den usædvanlige souvenir, fortalte kvinden, at hendes mand begyndte at hævde, at hun overreagerede og forkælede glæden i hans familie med hendes opførsel.

“Han sagde, at det hele handler om babyen for ham og hans mor, men på en eller anden måde gjorde jeg alt dette på grund af mig selv og sårede deres følelser i processen,” skrev Redditor. “Men det var mit bogstavelige pis på den test, og jeg kunne bare ikke lade være med at snappe, selvom det ødelagde deres glæde ved nyheden.”

Fra vigtige billeder til ultralyd er graviditetssouvenirs ikke ualmindeligt, men få mennesker videregiver brugte graviditetstests.

Graviditetssiden What To Expect tilbyder adskillige souvenirs, inklusive fotos, en dagbog over dine følelser, kister og kasser med sentimentale genstande og endda hjemmestøbesæt til at skabe en kopi af din mave.

For Reddit-brugere var graviditetstesten bestemt et skridt for langt, og svarene var overvældende på den gravides side.

En kommentator sagde: “De sagde, at det handlede om deres lykke og babyen, men ikke om dig? Ham der skaber liv i dit liv? Du forstår, at dette er det første skridt til aldrig at have indflydelse på dit eget barns liv.”

“At gøre dette uden din tilladelse er mærkeligt,” skrev en anden bruger. “At fordoble og bebrejde dig for at være ked af det er bekymrende. Anstændige mennesker ville slippe af med det og undskylde for at få dig til at føle sådan i stedet for at prøve at få dig til at føle dig værre.”

“Første barnebarn efter 10 års venten? Pige, der er så meget mere i vente. Jeg ønsker dig held og lykke,” sagde en anden Reddit-bruger.

En anden bruger foreslog: “Begynd at ligge hårdt ned grænser nu eller snart nok, vil tøseren kaste et raserianfald, fordi svigermor ikke har en plads på forreste række, og filmholdet er på fødegangen.

Newsweek kontaktede u/throwaway12286547 for kommentar.

Leave a Comment