Internettet støttede kvinden i et skænderi med sin kæreste om mayonnaise

En kvinde modtog online-support, efter at hun delte, at hun var involveret i et igangværende slagsmål med sin kæreste om en pakke mayonnaise.

Indkvartering i Redditpå Am I The A**hole (AITA) forummet under brugernavnet u/throwaway_mayonnaise, spurgte kvinden: “Aita for ikke at give min mayonnaise til min kæreste?” Indlægget fik over 6.400 stemmer og over 2.500 kommentarer fra Redditors, der kritiserede hendes “berettigede” kærestes dårlige kommunikationsevner.

I sit indlæg fortalte kvinden, at skænderiet begyndte for to måneder siden, da de spiste frokost.

“Vi købte begge menuen [item] inklusive pommes frites. Så… kassereren gav os begge pakker mayonnaise ved kassen,” skrev hun og tilføjede, at hun fik tre pakker og hendes kæreste kun to.

par skændes
En kvinde modtog online-support, efter at hun delte, at hun var involveret i et igangværende slagsmål med sin kæreste om mayonnaise.
Prostock-Studio/istock

“Vi satte os ned, og før [we] selv begyndte at spise, greb han i spøg en af ​​mine mayonnaiser [packs] fra min bakke,” skrev hun. Husk, at vi ofte gør det [this] sådanne ting derhjemme, så jeg tænkte over det på en legende, ikke-seriøs måde og snuppede rygsækken fra ham, mens jeg grinede.”

Uden at sige noget greb hendes kæreste pakken et par gange mere, og hver gang tog kvinden den fra ham, hvilket til sidst fik ham til at besvime.

“Han var meget stille og afbrød konstant mit hvert forsøg på at tale,” huskede kvinden.

Da kvinden spurgte sin kæreste, hvad der skete, indrømmede han, at han var “kørt” over, at hun ikke gav ham en pakke mayonnaise.

“Jeg fortalte ham, at jeg ikke forstod, at han seriøst ville have denne pakke, da han tog den flere gange uden at udtrykke nogen følelser. Han sagde, at jeg ved, at han kan lide mayonnaise mere end jeg gør, og fordi han så kassereren give mig en ekstra pakke, troede han, at jeg ville give den til ham,” skrev hun.

“Jeg fortalte ham et par gange, at jeg gerne ville dele med ham, hvis han først spurgte rigtigt, men fordi han var så uhøflig og opførte sig, som om han var berettiget til denne pakke, uden selv at bryde mig om at spørge mig, nægtede jeg at give ham, fortsatte hun.

Kvinden sagde, at striden aldrig blev løst, så nu, to måneder senere, skændes de stadig om hændelsen.

“Han hævder, at jeg skulle have grinet det af og givet mayonnaisen, da det ikke betyder noget, og da jeg er hans kæreste og bedste ven, burde han kunne tage alt fra min bakke uden at spørge, fordi han gav mig lov,” hun “Jeg forsvarer det, hvis han spurgte rigtigt, og ikke bare greb uden at sige noget, ville jeg give ham det uden tøven.”

Som det viser sig, er gentagne kampe ret almindelige i forhold.

“En af hovedårsagerne til, at de samme problemer gentager sig i forhold, er manglen på ægte kommunikation,” siger Montrella Cowan, en autoriseret psykoterapeut. sagde forfængelighed. “Ofte ved par ikke engang, hvad kommunikation er.”

For at undgå at gentage den samme kamp igen og igen, siger Cowan, skal par aktivt lytte. Leslie Doares, en parrådgiver og coach, rådede også par til at lægge deres egoer til side.

“Noget er måske ikke vigtigt for dig, men hvis det er vigtigt for din partner, bør det løses til deres tilfredshed,” sagde Doares til Bustle. “Hvis det er vigtigt for jer begge, så find en løsning, som I begge kan lave og implementere, et sted for hinandens behov.”

Mange Redditors sagde, at u/throwaway_mayonnaise ikke gjorde noget forkert og beskyldte hendes kærestes dårlige kommunikationsevner for argumentet.

”Min første tanke var, at han tydeligvis manglede kommunikationsevner. Han kunne ikke bede kassereren om en anden taske, da han så OP. [original poster] fik tre og han kunne ikke spørge om han kunne få en ekstra OP-pakke? Han skal bruge sin mund og ben, før han kaster raserianfald,” skrev u/Money-Zucchini5405.

“NTA [not the a**hole]. Han skal bruge sine store drengeord. Ellers er det et gående (ikke ligefrem talende) rødt flag,” sagde u/Fun_Macaroon9841.

u/deathfromace1 tilføjede: “NTA…. du startede ikke dette, du får bare en besked om, at din bedste ven ikke kan tale med dig. Han skulle enten bare have bedt dig om det uden at være mærkelig og/eller stået op og bedt om en anden pakke.”

Newsweek kontaktede u/throwaway_mayonnaise for en kommentar.

Andre AITA-plakater, der er gået viralt i de seneste uger, omfatter en kvinde, der frygter, at hendes mand måske gå glip af dit barns fødsel så han kan spille et videospil, en mand hvis kone vil ikke lukke ham ind på barselsafdelingen og kvinde forfulgt af sin ekskæreste.

Leave a Comment