Internettet tog kvindens side og forhindrede bølleniece i at tage på ferie

Internettet støttede en kvinde, der nægtede at lade sin svigerdatter tage med til hendes sommerhus.

I et indlæg på Reddit På r/AmITheA**hole-forumet i tirsdags delte brugeren u/Budget-Problem9946 en historie, der nu har tusindvis af svar.

Hun forklarede: “Min mand og jeg planlægger en uges ferie i mit hus. ferie Huset, som jeg for nogle år siden arvede fra mine forældre. Vi tager afsted fredag ​​og vender hjem den følgende fredag. Vi tager tre børn med, min mand nævnte, at vi tog vores fælles venner og deres to døtre med, og det var jeg helt enig i.

“Jeg bad ham invitere dem, da vores børn kommer rigtig godt ud af det, og de er et godt selskab. Feriehuset har adgang til søen med kanoer og kajakker samt mange steder til fiskeri og bad. De kan dog ikke komme på grund af arbejde.”

Familieferie og vredt barn
Et filbillede af en familie, der ankommer til et landsted sammen (til venstre) og et foto af en ung pige, der kaster raserianfald, til højre. Internettet tog parti for en kvinde, der nægtede sin hooligan-niece en ferie med sin familie.
Tom Merton/SeventyFour/Getty Images

Da deres venner var utilgængelige, sagde kvinden, at hendes svigerinde “Jen” spurgte, om hun og hendes 12-årige datter måtte tage af sted med dem.

“Jeg sagde straks nej. Absolut ikke, under ingen omstændigheder,” forklarede en Reddit-bruger.

Hun fortsatte: “Jeg ved, at jeg 100 procent kommer til at lyde som en røv her, men jeg kan ikke lide denne dreng, og jeg kan næsten ikke fordrage min svigerinde. svigerinde opdraget Emma til at tro, at hun havde autisme. Alt hvad Emma gør er begrundet i, at “hun har autisme og tænker eller reagerer anderledes end andre børn.” Hun er en grusom bølle for både børn og voksne. Jeg kan ikke engang tælle antallet af gange, hun kiggede på mig, mens jeg talte og sagde: “Vil du bare holde op med at tale? Det er virkelig irriterende«.

Jen fortalte parret, at hendes datter havde brug for en “psykisk pause” fra skolen og spurgte, om de måtte slutte sig til hende, men da en Reddit-bruger afslog, fordi “det her skulle være vores pause, ikke en ekstra hovedpine”, blev kvinden rasende.

“Nu er hun sur på os,” stod der på plakaten. “At fortælle sin baby har brug for en pause, og hun føler, at vi er unødvendigt hårde.”

Centre for Disease Control and Prevention (Mr.CDC) rapporterede, at 1 ud af 44 børn i USA er diagnosticeret med en autismespektrumforstyrrelse. Fordi drenge er fire gange mere tilbøjelige til at blive diagnosticeret med autisme end piger, er diagnosen omkring 1 ud af 27 hos drenge og 1 ud af 116 hos piger.

Reddit-brugere var overvældende enige i plakaten og fortalte hende, at hun havde ret i at nægte at lukke sin svigerinde og niece ind. ferie.

En kommentator sagde: “Selv om Emma har autisme, er dette en forklaring på adfærden, ikke en undskyldning,” mens en anden skrev: “Hvis hendes barn har brug for en pause, kan hun give den pause. få andre til at gøre det for hende.”

“Dette er en ferie, ikke en terapisession eller en sommerlejr for [your] svigerdatter og svært barn,” indrømmede en anden bruger.

En anden Redditor sagde: “Du behøver ikke at tage folk med på ferie, især folk du ikke engang kan lide.”

“Hun kan leje Airbnb alene, på et roligt sted,” foreslog en anden kommentator. “Din tid skal ikke spildes. Det overrasker mig konstant, at folk forsøger at komme til gratis ture.”

Newsweek kontaktede u/Budget-Problem9946 for en kommentar.

Add Comment