Irina Begu fik en stor bøde efter hændelse ved French Open

Den rumænske tennisspiller Irina Begu er blevet idømt en bøde på $10.000 af det franske tennisforbund (FFT) efter en hændelse under hendes anden runde-kamp på Roland Garros. Ved pausen i tredje sæt kastede Begu en ketsjer, der hoppede af og fløj ind på tribunen.

Den unge fan på tribunen blev bange og begyndte at græde. De tilstedeværende på stedet sagde, at ketcheren ikke ramte barnet, men skræmte ham. Supervisoren blev tilkaldt, men Begu undgik diskvalifikation, da stolens dommer kun ramte hende for at have overtrådt koden.

Begu vendte tilbage i tredje sæt for at slå Ekaterina Alexandrova for at gå videre til næste runde.

Begu undskylder for ‘akavet øjeblik’

“Dette er et akavet øjeblik for mig, så jeg vil ikke tale for meget om det,” sagde Begu efter kampen.

“Jeg vil bare undskylde. Jeg har aldrig gjort noget lignende i hele min karriere, og jeg har det meget dårligt og ked af det. øjeblik for mig.

Det var, du ved, når du ramte jorden med en ketsjer, men du forventer aldrig at flyve så meget. Det var, som jeg sagde, et akavet øjeblik for mig, og jeg vil bare have det overstået, ikke tale om det og undskylde igen.” Det var svært for nogle at forstå, hvorfor Bega ikke blev diskvalificeret for denne hændelse.

Eurosport tennisekspert Tim Henman kaldte Begus handlinger “uacceptable” og sagde, at rumæneren var meget heldig ikke at blive udelukket. “Dette er uacceptabelt,” sagde han til Eurosport-studiet.

“Uundgåeligt vil spillere være frustrerede, og spillere vil kaste ketchere, men de bliver nødt til at tage ansvar for, hvor den ketcher rammer. Og hvis du kaster den sådan, risikerer du, at den hopper, rammer mængden og rammer den grædende baby. Jeg er utrolig heldig, at jeg ikke blev diskvalificeret.”

Add Comment