Jeg drak alle de smertestillende medicin

Advertisement

Novak Djokovic sagde, at han “drak enhver smertestillende medicin i verden” for at afslutte sin 2021 Australian Open-kampagne. I tredje runde af Australian Open 2021 skadede Djokovic en af ​​sine mavemuskler. Djokovic var i stand til at slå Taylor Fritz i fem sæt for at nå ottendedelsfinalen, men resten af ​​turneringen var en konstant kamp for at komme ud og ind i næste kamp.

Til sidst nåede Djokovic finalen, hvor han besejrede Daniil Medvedev i lige sæt for at vinde en rekord niende Australian Open-titel. Ved dette Wimbledon fik Nadal en bristet mavehule og blev tvunget til at trække sig fra semifinalekampen mod Nick Kyrgios.

“Jeg ved ikke præcis, hvilken slags skade han (Nadal) har,” sagde Djokovic til serbiske journalister ifølge Sportskeeda. ”Efter hvad jeg har hørt, er det en revet mavemuskel, men jeg ved ikke hvilken. Jeg havde en muskelrivning på min venstre side, der rev i tredje runde mod Fritz.

Jeg skrev alt, hvad der skete med mig på det tidspunkt, og hvis dit spørgsmål var rettet mod, at nogle mennesker ikke troede på, at det var muligt at spille med sådan en skade, så kan jeg sige, at det er frygtelig svært.

Djokovic: Jeg tog alle de smertestillende medicin for at komme på banen og konkurrere

“Jeg drak alle de smertestillende medicin i verden og gennemgik alle mulige terapier og behandlinger,” tilføjede Djokovic. “Jeg var på maskinerne, enhederne og noterede og optog alt dette i en dokumentar, der vil blive sendt inden årets udgang.

Nå, lad folk kigge, og så kan de blive overbevist om dette eller hint. Desværre for Djokovic havde han ikke en chance for at forsvare sin titel ved Australian Open tidligere i år. For første gang siden 2018 har Open en ny mester, da Nadal vandt titlen.

Djokovic er stadig ikke vaccineret mod COVID-19, men har ikke lukket døren for at kunne vende tilbage til Australien i fremtiden.

Add Comment