Jeg faldt i fælden med at tro, at jeg ville blive den næste Serena Williams.

Den amerikanske tennisspiller Corey Gauff. Den 18-årige indrømmede, at hun faldt i fælden med at tro, at hun var “den næste Serena Williams”. Gauff, der fyldte 18 i marts, sagde, at hun første gang blev sammenlignet med Williams, da hun var otte.

Gauff er bestemt en af ​​de mest lovende og talentfulde spillere på WTA Touren, men at matche Williams er bestemt ikke nogen nem opgave, da den 40-årige amerikaner af mange anses for at være den største spiller i tennishistorien.

Gauff gik videre til sin første Grand Slam-semifinale tirsdag efter at have slået landsmanden Sloane Stevens 7-5 6-2 i kvartfinalen i French Open. “Det tror jeg, jeg har været, du ved, lige siden jeg deltog på turnéen. Eller endda da jeg var 8 år gammel, selv da jeg var otte år gammel, den næste Serena, den næste denne, den næste, og jeg tror, ​​at jeg virkelig faldt i fælden med at tro på det.

Og ja, det er vigtigt at have høje forventninger til sig selv, men samtidig er det vigtigt at være i virkeligheden, og jeg tror, ​​det er der, jeg er,” sagde Gauff i et interview med Sportskeeda.

Gauff: Jeg er glad og har realistiske forventninger

“Jeg nyder faktisk øjeblikket og situationen.

Jeg følte, at jeg nåede til det punkt, hvor jeg selv da jeg gik igennem den anden uge eller slog Naomi ved Australian Open, husker, at jeg var glad. Men jeg var ikke så glad, for jeg følte, at det var det, jeg skulle gøre.

Hvorimod jeg lige nu virkelig sætter pris på hver sejr og nederlag,” tilføjede Gauff. Gauff vil være favorit til sin semifinale i French Open, da hun møder Martina Trevisan, der er seede 59. Interessant nok fandt det eneste møde mellem Gauff og Trevisan sted ved French Open i 2020.

Så vandt Trevisan en jordskredssejr over Gauff i anden runde. “Jeg mener, jeg tror, ​​det bare er endnu en kamp, ​​for at være ærlig. Du ved, jeg ved det ikke. Det føles som om, jeg sidste år kiggede på målstregen, og nu ser jeg ikke på andet end denne bold. foran mig,” sagde Gauff om sin næste kamp.

Add Comment