Jeg flyttede til St. Andrews til sommer. Derfor

Dette forår er den bredeste fairway i verden blevet en smule indsnævret med fremkomsten af ​​stande langs det første hul på Old Course.

Sean Zach

Ubehag hang i luften ved Gate C65 i John F. Kennedy International Airport. Klokken var 21.00 lokal tid, coronavirus havde igen toppet i Amerika, og jeg var ved at forlade landet i 90 dage.

Hvem bærer ellers en maske? Hvor mange timer er der i denne dåse? Vil denne skrigende baby ved siden af ​​mig være i en dåse? Vent, hvorfor er jeg ikke blevet tildelt en plads endnu? En solo international smuk mand under en pandemi er ikke ligefrem et sted at slappe af.

Men så, omkring 20 yards nede i C65, en perfekt påmindelse: en ung mand, under opsyn af sine kammerater, øver sit swing. Sådan her! Jeg tager hjemmefra… til golfens fødested – St. Andrews, Fife, Skotland.

Mange golfspillere har gjort denne rejse før, og mange af dem har gjort det med mig på DL0208 fra New York til Edinburgh. Men som shuttle-chaufføren, der hentede mig fra lufthavnen, mindede mig om, er dette normalt en grupperejse. “Hvorfor vil du gøre det her alene?” spurgte han.

(Personligt svar er en kombination Jeg vil gerne lave noget fedt til arbejdet såvel som Jeg vil hellere lave noget fedt. Jeg er lige blevet 30.) Det generelle svar er, at der ikke kan være noget mere interessant øjeblik i golfhistorien end de næste par måneder. Rivaliserende golfture truer status quo. Moderne teknologier baseret på gamle traditioner. Efterhånden som golf forandrer sig rundt om i verden, hvordan ser golf ud i St. Andrews, dets fødested, på kanten af ​​R&A, spillets ældste styrende organ.

Tiger Woods er en bionisk mand! konkurrerer her til sommer. Han nåede knap nok til Masters og haltede af ejendom til PGA Championship, men han er allerede klar til Open i St. Andrews. Hvorfor? Fordi Old Course er den mest elskede Woods-bane i hele verden. Det var den højeste præstation for ham at spille fire runder i Augusta National, men fra Butler Cabin – i dyrets mave! “Nej, min yndlingsbane er over Atlanten, fire tusinde miles herfra,” sagde Woods.

Sean Zach

Sean Zach

The Old Field er Brooks Koepkas yndlingssted. Og en favorit blandt mange af de bedste hjerner i spillet. Det er her, de bedste golfspillere i verden tilbringer deres mest følelsesladede golfspil. Og dette er et af de sjældne steder, hvor det ikke er nok at give hånd efter 18. Kun kram duer.

Da jeg fortalte Tommy Fleetwoods caddie til Ian Finnis om mine sommerplaner, var han begejstret. “Mit yndlingssted i verden,” sagde han. Han planlægger flere besøg i ugerne op til Open. Kort sagt, denne sommer vil du have din egen Pebble Beach og Brookline. Der er ikke noget bedre sted end her i Fife.

Min minibuschauffør, Colin, var det perfekte publikum til mine travle forklaringer, da han ikke spiller golf. Min bartender var der heller ikke den første dag i byen. Det er min AirBnb-vært også! Jeg har begået den samme fejl med dem alle tre, og for nylig med mange andre, at St. Andrews Open er ligesom golfens Super Bowl. Men min kollega Dylan Dethier rettede mig for nylig: Det er mere som et VM. Åbent på St. Andrews afholdes hvert femte eller sjette år. Og i tilfælde af denne pandemi, åben, for første gang i syv år.

Og efter en dag i byen er summen til at tage og føle på. Bartendere diskuterer allerede særlige arrangementer for åbne folkemængder, hvor gæster bogstaveligt talt sælger deres barplads til dem, der venter udenfor. I onsdags, mens amatører vandrede rundt på stadion, var turneringens scorehold allerede i gang med at øve operationer. Og kort efter, ja, jeg knuste min første dåse Irn-Bru, en skotsk delikatesse, der er den perfekte blanding af orange cream soda og Mountain Dew.

Mit job hele sommeren er at fange noget af den magi – både de spændende aspekter af verdens største turnering og den mere jordnære pragt af, hvad der gør St. Andrews hjemsted for golf… og ellers en utrolig destination. besøg. Jeg vil gøre dette fra en lejet etværelses lejlighed på Allan Robertson Drive, opkaldt efter den første bedste golfspiller på planeten. Tom Morris modtager universel anerkendelse og har med rette en gade opkaldt efter sig ved siden af ​​sig, men det var først efter Robertsons død i 1860, at The Open Championship begyndte, et forsøg på at erstatte ham med hvert års faktiske golfmester.

På denne sommerrejse i Skotland vil vi uden tvivl løbe ind i nogle af de sædvanlige ting, som at besøge Old Tom Morris’ grav – den klassiske amerikanske golfspillers pilgrimsrejse – eller tilbringe natten blandt hedningene og prøve at købe tid. Vi vil levere opdateringer op til Open, såsom hvordan et koldt og tørt forår gør banen så stabil, som den kan være lige nu. Men lad os håbe, at vi opdager nogle skjulte temaer undervejs, som navnet “St. Andrews blev en valuta i denne del af verden, hvordan Open Championship kan diktere økonomien i alt i denne by, og min 90-dages jagt på den store version af sweatshirten, som Tiger Woods bar under anden runde af 1995 Open Mesterskab. .

Kom tilbage mandag for at finde ud af, hvordan jeg kommer videre med det her, og hvordan det er, når ingen kan spille på Old Course… undtagen hunde.

Har du en idé til historien “Sommer i Skotland”? Jeg vil høre dem alle! Bare send en besked til [email protected]

Add Comment