“Jeg har aldrig været i fitnesscenteret og bruger ikke udstyr til træning,” siger Milind Soman.

To dage før Milind Somans Delhi-maraton kaldet Lifelong Fight Lazy Run, talte ETimes Lifestyle udelukkende med skuespilleren om hans fitnessrejse, og hvordan han ønsker at inspirere andre til at bevæge sig og komme i form. Milind, som er en af ​​de sundeste mennesker i Indien, beskriver sig selv som “doven”: “Jeg er også doven, men jeg kæmper hver eneste dag for at holde mig i form.”

Når vi taler om sundhed og fitness, siger Milind, at folk ikke kan se forskellen mellem de to. “Folk tror, ​​at fitness handler om 6-pakker, men det er det ikke. Selv når begrebet fitness ikke var formuleret, var dette mit liv. Jeg prøvede hver dag at blive bedre til det, jeg gjorde. I dag indser jeg det grundlag, hun lagde for mig. Det hjalp mig med at forstå mit forhold til mig selv og til menneskerne omkring mig, som alle kom fra at være konkurrencesvømmer. I dag forstår jeg vigtigheden af ​​dette. Den ro jeg får af det, min evne til at opfatte situationer på en afbalanceret måde. Dette er fitness. At se tingene positivt, så du kan komme videre til det bedre. Så det er i tankerne.”Milind understreger vigtigheden af, at krop og sind arbejder sammen, og foreslår: “Har et mål, prioriter og lad alt i livet føre dig hen imod det. Hele mit liv har ro i sindet været min prioritet, siden jeg var 15 år gammel. Jeg har måske slået op med nogen på det tidspunkt, men hver eneste beslutning, jeg har truffet siden da, har været med den tanke i tankerne. Vil det påvirke mit sind? Jeg vil ikke gøre noget, der vil påvirke min ro i sindet. Det er min idé om fitness.”

”Folk begynder at træne, når de er overvægtige. Grunden til, at jeg træner, er, at jeg ved, at livet er hårdt, alle aspekter af det er svært. Du ved ikke, hvad der vil ske i livet. Men hvis du er i god form – mentalt, fysisk, følelsesmæssigt – vil det være lettere for dig at håndtere det. Når du udfordrer dig selv hver dag, vænner dit sind og din krop sig til tanken om en udfordring. Derfor skal du kæmpe med dit dovne selv. Det eneste jeg ikke kan lide er at stå tidligt op. Jeg cykler klokken 10.

”Jeg træner helt klart hver dag. Folk tror, ​​jeg er rigtig fit, men jeg træner kun 10-15 minutter hver dag. De fleste mennesker ved det ikke om mig, jeg gik aldrig i fitnesscenter for at træne. Jeg bruger ikke udstyr. Jeg laver ikke engang 10-15 minutter ad gangen. Jeg bryder den også hver anden dag. Træner du med din kropsvægt, vil du begynde at forstå dig selv bedre. Bekæmp dit dovne selv og giv dig selv tid til at arbejde på dig selv for at blive et bedre menneske hver dag.”

Milind talte om Lazy Fit Run og fortalte: “Sidste år lancerede Lifelong Online og jeg Fight Lazy, en bevægelse, der ligger mit hjerte meget nært. Dette er stedet, hvor jeg vågner op og kæmper med mit dovne jeg hver dag og nyder det. Nu er vi begejstrede for at gøre det endnu større og sjovere med Fight Lazy 5K kombineret med en række sjove spil for at opmuntre folk til at inkorporere styrketræning i deres løbelivsstil. Dette løb afholdes i flere byer i Indien. Jeg kan ikke vente med at møde alle og løbe rundt og kæmpe dovent sammen.”

Lazy Fit Run med Milind Soman finder sted søndag den 31. juli 2022 på Jawaharlal Nehru Stadium i Delhi.

Leave a Comment