Jeg har altid spillet med en premium-bold, men nu har jeg besluttet at ændre den… Her er hvorfor

Advertisement

Vi bruger alle forskellige strategier, når det kommer til den golfbold, vi spiller, lige fra “alt, hvad jeg finder” til “kun hvad tour-proffer spiller”. Indtil for nylig ville jeg have været ret fast i den anden lejr. Men alt ændrer sig – jeg bliver ældre, og boldteknologien bliver bedre. Selvom jeg har spillet med et 5-7 handicap i et kvart århundrede, har jeg aldrig været velsignet med turnaround-hastigheden på touren og bestemt ikke nu, hvor de store 6-0 nærmer sig.

Faktisk downloader jeg, som mange andre, det ikke hurtigt nok til at udnytte ydeevnen fuldt ud. bedste runde kaliber, premium bolde i det lange spil, mens de ønsker og stoler på den korte spilfølelse og kontrol af deres flerlagskonstruktioner og urethanbelægninger. Indtil relativt for nylig betød denne combo lidt af en afvejning for dem med subtour swing-hastighed, men for at sige det enkelt, hvis jeg ikke kan spille i og omkring felterne, har jeg små chancer for at spille med et handicap. hælder derfor til turboer på grund af deres fordele i det korte spil.

Short Game TaylorMade Tour Response

Tour kaliber bolde har længe givet bedre følelse og kontrol på greenen.

(Billedkredit: Howard Boylan)

Add Comment