“Jeg kan leve selv uden hans respekt!”

Det var bestemt en strålende kvartfinale, som fandt sted i aftes på Roland Garros mellem Casper Ruud såvel som Holger Løb hvor nordmanden vandt med en scoring på 6-1, 4-6, 7-6, 6-3 på 3 timer og 18 minutter. Under det skandinaviske derby var der flere træfninger med Ruud, der skældte Rune ud for at ville kontrollere alle spor af bolden.

Nordmanden svarede ret heftigt og bad ham holde kæft og ikke tale med ham. I slutningen af ​​kampen så vi den spænding, der var mellem de to tennisspillere, som så væltede over i omklædningsrummet. Rune forklarede: ”En gang i omklædningsrummet kom hans personale hen til mig for at hilse på mig og lykønske mig med spillet, de var meget venlige.

Men pludselig oplever jeg, at Casper går hen imod mig og råber mig op i ansigtet, som i en fest. Jeg fortæller ham, hvad fanden han lavede. Han kunne fejre og råbe på banen, men det var respektløst at råbe op i mit ansigt. Han opførte sig meget usportsligt gennem hele kampen, så jeg havde ikke lyst til at kramme ham eller snakke med ham til sidst.”

Den 18-årige tennisspiller fortsatte derefter sit interview: ”Jeg har flere gange sagt, at jeg beundrer ham som spiller og respekterer ham meget, så jeg forstår ikke hans holdning til mig. knæle foran ham.

99 % af spillerne på banen respekterer mig, jeg kan leve uden at han respekterer mig.”

Rune kritiserer Ruud: “Jeg kan leve uden hans respekt!”

Under kampen overraskede Rune alle ved at råbe mod sin boks med sin mor, som så forlod banen: ”Jeg elsker min mor meget højt, jeg sparkede hende ikke af banen. Når jeg er ked af det, er jeg nødt til at holde op. Jeg kan ikke lytte til min mor og træner.

Jeg så ikke specifikt efter, at hun skulle gå, selv i kampen med Stefanos gjorde hun det. Du ved, hvordan du giver mig fred.” Nogle verdenstennislegender, såsom Mats Wilander eller John McEnroe, bemærkede, at Holger Rune er nødt til at kontrollere sit temperament, fordi han ved, hvordan man joker.

Wilander analyserede: “Han er en fantastisk spiller, meget talentfuld, hans skud er kraftfulde, men for følelsesladede.” Mackinor sagde: “Han skal styre sin karakter og intensitet bedre end ham selv, han må ikke lade sine følelser dominere, men bruge dem til at forbedre sit arbejde.”

Add Comment