‘Jeg kan trække inspiration’ – Andy Murray tager føringen fra Rafael Nadal og Marin Cilic efter at have vundet Surbiton Trophy

Andy Murray er blevet sat på prøve, inden han slog Gijs Brouwer 7-6(4) 7-6(3) for at nå kvartfinalen i Surbiton Trophy, og han søger at hente inspiration fra Rafael Nadal og Marin Cilic ved det franske Åben. .

Den tidligere verdens nr. 1 er i kamp om sin første singletitel på græs siden 2016, og et andet mål er at øge intensiteten i kampen, inden han taber til Wimbledon.

Mandag slog han Yuri Rodinov på en time, men det var en meget større test mod hollænderen.

Roland Garros

“Zverev har det perfekte spil at spille med Nadal” – Wilander

2 TIMER SIDEN

Første sæt var en pitching-kamp, ​​hvor Murray vandt pausen med en strålende vindende baghånd.

Murray faldt bagud, da han droppede en serve i andet sæt, men Brower begik den kardinalsynd at kaste serven direkte tilbage.

En anden pause var påkrævet, og det var Murrays serv, der bragte ham til vinderrækken.

“Min servepræstation var fremragende gennem hele kampen, såvel som i første runde, men i sidste års sæson på græs var det ikke sådan,” sagde Murray. “Jeg kæmpede meget med min serv dengang, og det gør det svært at arbejde på denne overflade, når man ikke får gratis point for at servere.

”Vi trænede udenfor banen på et af de andre stadioner, hvor banerne er meget anderledes end her, og i dag følte jeg mig ikke så godt tilpas på banen som i første runde. Nogle ting var stadig meget gode.”

Mens Murray sagde, at forbedringer var på vej, følte han, at den tvungne kamp ville tjene ham godt senere på sommeren.

“I dag var ikke min bedste præstation, men jeg var nødt til at spille en masse vigtige øjeblikke og håndtere pressede situationer, der ikke er som i praksis,” sagde Murray, der skal spille ved Stuttgart Open og Queen’s forud for Wimbledon. .

”Jeg øvede meget, øvede meget, så nu mangler jeg kampe. Det er derfor, jeg deltog i de næste par ugers turneringer og forhåbentlig spille nogle kampe og forberede mig til Wimbledon.”

Murray, der møder Brandon Nakashima i kvartfinalen, har øje for French Open og vil gerne hente inspiration fra Nadal og Cilic, som begge kom til semifinalen.

“Jeg ved ikke, om dette er Rafas sidste løb eller ej, for han ser ud til at klare sig rigtig godt fysisk under konkurrencen, så jeg håber, han kan fortsætte med at løbe et stykke tid, men der er et par fyre.” sagde Murray.

”Desuden voksede jeg op med Cilic på juniorholdet og spillede meget med ham. Han er netop nået til den franske semifinale for første gang som 33-årig og spiller rigtig godt.

“Jeg kan hente inspiration fra disse fyre.”

— –

Stream 2022 French Open live og on demand på åbning+.

Roland Garros

‘At slå Rafa på Roland Garros er den hårdeste udfordring i tennis’ – Henman om Nadal vs. Zverev

3 TIMER SIDEN

Roland Garros

French Open Spillerækkefølge, dag 13: Nadal – Zverev, Ruud – Cilic

3 TIMER SIDEN

Leave a Comment