Jeg prøvede Miles Tellers TopGun Bodyweight Workout – her er hvad der skete

Jeg ved ikke med dig, men en af ​​mine rejseprioriteter er at få en god træning den dag, jeg ankommer. forskningsarbejde (åbner i en ny fane)fundet beviser for, at træning kan hjælpe med at opveje de negative virkninger af jetlag eller skifteholdsarbejde. På en nylig tur til New York, mens jeg ledte efter inspiration til en træningscyklus med kropsvægt i et (lidt begrænset) hotelmotionscenter, faldt jeg over Miles Tellers Top Gun Bodyweight Workout, så jeg rullede en træningsmåtte ud og prøvede det.

Miles Teller vil spille i den nye Topskyder: Maverick film med Tom Cruise. Filmen blev stærkt forsinket på grund af Covid og blev faktisk filmet før 2019, så Teller var i stand til at opbygge sin styrke til sin rolle som Bradley “Rooster” Bradshaw på den traditionelle måde – masser af tid i fitnesscenteret med en personlig træner. Teller blev uddannet af Jason Walsh, en fysioterapeut med en telefonbog fuld af Hollywood-klienter, inklusive personer som Matt Damon og Brie Larson (her er, hvad der skete, da Jeg prøvede Brie Larsons Captain Marvel træning.).

Leave a Comment