“Jeg prøvede Pilates reformer i en måned”

Selvom det er velbevandret i fordelene pilates reformator – øget mobilitet, en strammere kerne og en dybere sind-krop forbindelse for at nævne nogle få – det er ikke kernen i mit træningsprogram. I stedet foretrak jeg i mange år strækbaseret løbetræning; letheden ved at droppe mit sæt og gå udenfor efter nogle ensomme endorfiner.

Men efterhånden som flere mennesker er begejstrede for den transformative effekt af Pilates-reformatoren (Adele, Hailey Bieber og Margot Robbie nu alle hardcore-fans) og mit stressniveau og fleksibilitet er på en lige så stor nedadgående bane, tænkte jeg, at det var på tide at se, hvad balladen handlede om.

Og så tilmeldte jeg mig en måneds reform Pilates. Det er, hvad der skete.

Hvad er en Pilates reformator?

I modsætning til pilates måtte, det inkluderer det meste af udstyr (reformer maskine) designet med fjeder og remskive system til at give modstand; den har en overflade, fodstøtte og statiske platforme foran og bagpå for at tillade en række forskellige øvelser og bevægelser.

“Dæmpningen, højden og ustabiliteten af ​​en rullevogn med forskellig fjedermodstand skaber alle former for stabilitetsproblemer, der udvikler dyb kernestyrke og forbedrer balance og koordination,” forklarer PT og grundlægger kerne, Jesse Bloom. “Maskinen arbejder med hele kroppen, hvilket resulterer i en low-impact metode, der integrerer vejrtrækning med bevægelse og aktiverer dine dybe kernemuskler.”

Husk dette træning af hele kroppen arbejder på alle muskler, store som små, fra de dybe forreste mavemuskler til lateral talje, ryg og balder, og bækkenbunden. Din mellemgulv spiller også en integreret rolle i at holde dig sund, mens du bevæger dig, minder Bloom mig om. Sigte? Byg kernestyrke, styrk musklerne, og udfordr din balance og fleksibilitet.

Kan nogen lave Reform Pilates?

Ja. Både begyndere og professionelle høster fordelene ved Reform Pilates, og du kan tilpasse praksis for at gøre den begyndervenlig. “Du kan anvende de samme principper, men med forskellige fjederspændinger eller andre indstillinger, hvilket betyder, at den er fuldstændig tilpasningsdygtig til begyndere, og jo stærkere du bliver, jo sværere kan du gøre det,” bekræfter Blume. “Når fjedrene er i en lettere indstilling, bliver nogle bevægelser sværere for kernen og arbejder meget hårdt for at kontrollere og stabilisere bevægelsen.”

I betragtning af at hver reformer-klasse er unik, og hver træner har en anden tilgang, er det værd at undersøge, før du tilmelder dig en klasse, hvis du har skader eller helbredsproblemer. På samme måde, hvis du har rygsygdomme, er det værd at tale med en professionel for at undgå at forværre allerede eksisterende problemer.

Tjek vores fulde ud pilates reformer guide for mere information, herunder de bedste karakterer og sæt, du har brug for.

Hvordan så min månedlige Pilates reformer udfordring ud?

My Reform Pilates Challenge fandt sted i et af Londons velrenommerede Reform Studios. kerne, et rum, der er stolt af at gøre tingene anderledes. Med forskellige spillesteder over hele London er omgivelserne i sig selv nok til at lokke enhver ind (slankt interiør og blød belysning spredt af højteknologiske maskiner), men charmen ligger udelukkende i praksis og erfarne fysioterapeuter, der trækker på traditionel pilates og yoga for at skabe innovative, dynamiske pilates-sessioner.

Jeg tilmeldte mig to en-times klasser om ugen (hvilket, fyi, er meget for mig) i en måned for at se, om det ville bringe fysiske og mentale fordele.

Hvad skete der, da jeg første gang prøvede Pilates Reformer?

Da jeg først ankom til St. John’s Wood, var jeg virkelig nervøs. Jeg er ikke kun en helt nybegynder, men det er et par år siden, jeg deltog i en gruppe fitnesstime, og jeg er sikker på, at nogle af jer vil være enige i, at reformer-maskiner ser lidt skræmmende ud. Hvor svært kan det være, spurgte jeg mig selv. Viser sig, meget.


Under min første dynamiske pilatestime pustede jeg langsomme, præcise bevægelser ud, min krop brændte, mit hjerte hamrede, og jeg følte mig ude af harmoni med resten af ​​klassen. Der var squats og udfald; dunhunde og frøer. Hvad følte jeg efter det? Utrolig.

5 ting, jeg lærte, da jeg prøvede Pilates Reformer

1. Reformer Pilates er hårdt, men øvelse betaler sig.

   Du kan ikke glemme, at Reform Pilates er hårdt. Dette er den slags træning, der får dig til at føle dig fysisk drænet, men lige så energisk. Ikke alene bliver bevægelserne nemmere efter et par sessioner (jeg anbefaler også stærkt at få en PT-session, så du virkelig kan forstå bevægelserne bedre), men det giver resultater meget hurtigere, end jeg havde forventet.

   Efter cirka tre uger var mine arme mere definerede (jeg træner sjældent overkrop, hvilket nok er grunden til, at jeg så hurtigt bemærkede en *lille* forskel, men det er sandsynligt, at det også kan skyldes muskelpumpning – når blodet strømmer til dine muskler at reparere dem, hvilket gør dem mere udtalte, men dette udseende varer ikke længe). Mit energiniveau var også mærkbart højere, hvilket bringer mig til mit næste punkt.

   2. Pilates Reformer booster dine energiniveauer

     Af en eller anden grund forventede jeg ikke, at Pilates-reformatoren ville give mig det samme energiboost, som jeg får ved at løbe. Men dette er sandt. Men i modsætning til løb følte jeg mig energisk efter hver reformer-session. uden dette spændende løbebånd; i stedet følte jeg mig rolig, motiveret og positiv.

       3. Pilates reformer er ledsikker

         Ugentlig dunkende gaderne og seneste Halvmaraton efterlod mine dårlige led i dårlig stand. Og ved du, hvad der ikke virkede? Ikke laver tilstrækkelig udstrækning og yoga efter. Efter et par sessioner med Pilates reformeren bemærkede jeg, at mine knæ var mindre ømme, hvilket er en kæmpe gevinst. Dette skyldes dens lav-impact karakter – du styrker leddene og de omkringliggende muskler uden at lægge noget pres på dem, hvilket gør det muligt for alle med behov for restitution at gøre det.

         4. Pilates reformer gør underværker for en teknisk hals

         strakt såvel som åndedrætsarbejde deltagelse i reformer pilates hjalp virkelig med at lindre nogle af spændingerne i nakkemusklerne forårsaget af at stirre på skærmen i lang tid (hej, techie Shay) og stress. “Når vi holder os selv i en tilstand af stress og spændinger, er kroppens fysiologiske reaktion at puste op i maven og spænde nakke og skuldre,” forklarer Blume, hvorfor vejrtrækningsøvelser og opbygning af kernestyrke er så vigtigt.

         5. Du kan kombinere Pilates Reformer med hjemmetræning

           Reformer Pilates er utroligt, men regelmæssige sessioner hver uge kan være dyre. Jeg elsker det faktum, at du kan tage noget af det, du kender, og anvende det til din hjemmetræning. For eksempel ved at bruge Pilates ring at udfordre dine mavemuskler på måtten.

           Og det er præcis, hvad jeg vil gøre nu, hvor jeg har gennemført Pilates reformer-udfordringen: en ugentlig time og en hjemme-pilatestræning fra nu af. Kør hvem?

           Dette indhold er oprettet og vedligeholdt af en tredjepart og importeret til denne side for at hjælpe brugere med at angive deres e-mailadresser. Du kan finde mere information om dette og lignende indhold på piano.io.

      Leave a Comment