Jordan Spieth forsøger at holde sig frisk til Open, da han spiller sin ottende turnering på 10 uger.

Advertisement

ST. ANDREWS, Skotland. På næsten alle måder burde Jordan Spieth være en af ​​denne uges favoritter ved The Open. Han faldt ud af slutspillet, sidste gang mesterskabet blev afholdt på Old Course og har stort set været konstant siden RBC Heritage-sejren i foråret.

Alt dette ignorerer dog en tidsplan, der har strakt sig til otte lanceringer i de sidste 10 uger.

“Væk fra banen prøver jeg at hvile så meget som muligt. Det er otte ud af 10 uger for mig, så jeg prøver at holde mine fødder under mig og komme til konkurrencen, hvis jeg kan,” sagde han.

Spits løb begyndte i maj på AT&T Byron Nelson, som er Dallas-spillerens hjemmekamp, ​​efterfulgt af PGA Championship, Charles Schwab Challenge og Memorial. Efter at have misset Canadian Open spillede han i US Open og Traveler’s Championship, efterfulgt af en uges pause og derefter Scottish Open og denne uges mesterskab.

“Jeg har det meget godt. Jeg vil tage isbade. Jeg laver min NormaTec [recovery] støvler. Jeg vil gøre, hvad jeg gør i slutningen af ​​lange stræk for at føle, at jeg har friske ben, men hvad sindet angår, så brænder jeg ikke ud af det lige nu, især i en uge som denne,” han sagde.


Fuldstændige resultater af det 150. åbne mesterskab


“På dette tidspunkt i mit liv elsker jeg at spille golf. Jeg elsker at spille professionelt. Jeg vil ikke lade være med at spille for at lave noget andet.

Spieth sagde, at han også har begrænset mængden af ​​tid, han bruger på at gå rundt i St. Andrews, når han er væk fra banen, både for at spare energi og undgå opmærksomhed.

“Jeg ville ikke anbefale det til mig selv, nej,” grinede han. “I den lille mængde tid, jeg har brugt på at gå ned ad gaden, når du er i nærheden af ​​en golfturnering eller åben turnering, kan du ikke gå inkognito og deltage i noget.”

Add Comment